kokobrise 0 #1 Публикувано 14 Май, 2020 Здравейте колеги. След лош удар се налага да сменя предната броня на моя акорд 7 2004 префейс бензин. Въпросът ми е взаимнозаменяеми ли са предните броните преди фейслифта и след и? От дизел бронята ще стане ли на моята бензинова? Нямам нито халогени, нито фарове за мъгла, нито пръскалки. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #2 Отговорено 14 Май, 2020 От дизел и бензин префейс ще стане, стига да няма отвори за пръскалки. След фейслифта са различни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #3 Отговорено 14 Май, 2020 Дизеловата със сигурност има отвор за интеркулера отляво. Не знам дали отдясно има на пре-фейса, но ако няма - може би ще стои грозно с дупка от едната страна, която няма никаква функция. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #4 Отговорено 14 Май, 2020 преди 5 минути, ogi28b написа: Дизеловата със сигурност има отвор за интеркулера отляво. Не знам дали отдясно има на пре-фейса, но ако няма - може би ще стои грозно с дупка от едната страна, която няма никаква функция. Префейс броните са с големи отвори, където са фаровете за мъгла. Опциите са да се запълни с фар за мъгла за дизел, с отвор за кулера, да се запълни с фар за мъгла за бензин, без отвори или ако няма фарове за мъгла, да се запълни с пластмаса с дупка или без дупка в зависимост от това дали е дизел или бензин. Тези пластмаси ги дават отделно от броните и колегата ще трябва да си ползва неговите. Ето как изглежда префейс броня: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokobrise 0 #5 Отговорено 14 Май, 2020 Пластмасите, които запълват двете дупки си ги имам и ще си ги ползвам. А за фейслифта е сигурно, че не стават за моята, така ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #6 Отговорено 14 Май, 2020 преди 42 минути, kokobrise написа: Пластмасите, които запълват двете дупки си ги имам и ще си ги ползвам. А за фейслифта е сигурно, че не стават за моята, така ли? То невъзможни неща няма, виждали сме много фейслифтови разкрасени от джамбази с префейс брони. Ето как изглежда фейс броня: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6013 #7 Отговорено 14 Май, 2020 Броните се крепят към колата на едно и също място. Само централният им дизайн е различен и поради това няма да ти паснат маската и предния капак, ако сложиш фейсова на префейс. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #8 Отговорено 14 Май, 2020 Преди 5 часа, Чавдар K написа: То невъзможни неща няма, виждали сме много фейслифтови разкрасени от джамбази с префейс брони. Ето как изглежда фейс броня: Или обратното..., значи става номера..! Honda Accord 2.4-Excutive 7,600 ЛЕВА 2003, Бензин, 204000 км. частно лице, Шумен http://www.cars.bg/offer/5e6f48a23b01cb3932479002 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #9 Отговорено 14 Май, 2020 Тогава трябва да се смени и кората над бронята (под капака). Забелязвате ли, че на тази на обявата е сменена? За самия капак - да не говорим Това с кората го разбрах по трудния начин. Наскоро си взех такава от фейс, че ме кефи повече заради оребрението, за да разбера, че не става за моята пре-фейс. Ако на някой му трябва - за 30-те си похарчени лева му я давам. И още нещо - при пре-фейса, маските в страничните дупки на бензиновите са по-малки от тези на дизела. Да се знае. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #10 Отговорено 15 Май, 2020 Гола не оборудвана броня - преди фейс на бензин и дизел е абсолютно еднаква. Фейсовата ще ти стане, ако е комплект + кората която е показал колегата по - горе. Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokobrise 0 #11 Отговорено 15 Май, 2020 преди 43 минути, Mad`Head написа: Гола не оборудвана броня - преди фейс на бензин и дизел е абсолютно еднаква. Фейсовата ще ти стане, ако е комплект + кората която е показал колегата по - горе. Поздрави Добре, а външната форма на решетката в такъв случай (там където е емблемата) еднаква ли е преди и след фейса? Защото и тя мисля, че се продава отделно. Вътрешно виждам, че са различни, но ако самата рамка и е еднаква, тогава не би имало проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #12 Отговорено 15 Май, 2020 (Редактирано) Не е еднаква- затова съм написал комплект. Фейсовата маска е по- голяма. Редактирано 15 Май, 2020 от Mad`Head 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове