Искрен 16 #1 Публикувано 22 Март, 2020 Въпросът ми е относно парктроника. Има копче, което го включва и съответно изключва. Според вас кое е правилното щ, да си стои ппстоянно включено или да се натиска при необходимост. За жена ми питам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 514 #2 Отговорено 22 Март, 2020 Моя стои постоянно включен. Изключвам го само в задръстване, когато по някаква причина се налага да спра много близо до колата пред мен и после стоим няколко минути неподвижно. Тогава постоянните звукови сигнали ме дразнят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #3 Отговорено 22 Март, 2020 (Редактирано) И моя е постоянно включен. Преди имах повредени датчици и го изключвах, че постоянно бибкаше за щяло и не щяло, но сега, като е наред ми помага много . Редактирано 22 Март, 2020 от emonai Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1236 #4 Отговорено 22 Март, 2020 Преди 3 часа, Искрен написа: Въпросът ми е относно парктроника. Има копче, което го включва и съответно изключва. Според вас кое е правилното щ, да си стои ппстоянно включено или да се натиска при необходимост. За жена ми питам. Когато сложиш теглич при нужда, го спираш.След свалянето му го пускаш,за това е копчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Искрен 16 #5 Отговорено 23 Март, 2020 11 hours ago, Митко Йотов said: Когато сложиш теглич при нужда, го спираш.След свалянето му го пускаш,за това е копчето. Митко, прав си не се бях сещал. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #6 Отговорено 25 Март, 2020 Колега, съветвам те да не го спираш, защото това няма да го повреди. Спирането е когато има ремарке или примернонещо правиш по колата и тя трябва да е запалена, а в същото време постоянно пищи и дразни го спираш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KTD 3 #7 Отговорено 30 Март, 2020 Предният ми парктроник реагира на 30см. Задният на малко повече. Има ли някакъв блок (платка) за управление, който подлежи на регулиране или ремонт. И къде се намира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #8 Отговорено 30 Март, 2020 Преди 3 часа, KTD написа: Предният ми парктроник реагира на 30см. Задният на малко повече. Има ли някакъв блок (платка) за управление, който подлежи на регулиране или ремонт. И къде се намира? Кой заден - централен или външен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KTD 3 #9 Отговорено 30 Март, 2020 (Редактирано) 2 hours ago, sttekata said: Кой заден - централен или външен? Всички реагират на едно и също разстояние. Всички предни на около 30см.,всички задни на около 0,5 метра. Предните започват да пищят направо с постоянен звук. Редактирано 30 Март, 2020 от KTD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове