toniam 52 #1 Публикувано 12 Януари, 2020 Здравейте колеги,онзи ден си поръчах актуален диск за навигацията.Въпросът ми е къде се пъха диска-директно в чейнджъра ли или има друго място?Сегашния работи с картите от 2009-та,но не знам къде е.Някой, ако може да помогне! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
romborak 165 #2 Отговорено 12 Януари, 2020 Има си DVD специално за навигацията. На комбито е в багажника под кората, навътре близо до задната седалка. Предполагам и на седана е в багажника. Вадиш стария, слагаш новия и ъпдейтваш. Много е важно е да не се гаси двигателя докато се ъпдейтва системата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #3 Отговорено 12 Януари, 2020 Благодаря,колега.Имам го отзад в багажника,но не бях сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #4 Отговорено 4 Февруари, 2020 Колеги, гласовите команди от волана винаги ми дават опции за телефон.Като натисна копчето за говорене на малкия панел ми изписва TEL. и мога да си давам команди,но само свързани с телефона.Искам примерно да ми каже колко е часът или да вкарам гласово адреса в навигацията,но не знам как да изляза от шибания телефон! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
max_3d_3 29 #5 Отговорено 5 Февруари, 2020 На 4.02.2020 г. at 12:25, toniam написа: Колеги, гласовите команди от волана винаги ми дават опции за телефон.Като натисна копчето за говорене на малкия панел ми изписва TEL. и мога да си давам команди,но само свързани с телефона.Искам примерно да ми каже колко е часът или да вкарам гласово адреса в навигацията,но не знам как да изляза от шибания телефон! За гласовите команди трябва да има две друхи копчета под тези за телефона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #6 Отговорено 5 Февруари, 2020 Ами има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #7 Отговорено 16 Февруари, 2020 Приема вече всички гласови команди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogibo 3 #8 Отговорено 16 Февруари, 2020 Аз ги имам на волана, но нямам навигация и не реагират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #9 Отговорено 28 Февруари, 2020 Ако мога да използвам темата, да попитам имате ли в навигацията си карта на Сърбия, защото при мен е бяло петно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #10 Отговорено 28 Февруари, 2020 Преди 2 часа, denis написа: Ако мога да използвам темата, да попитам имате ли в навигацията си карта на Сърбия, защото при мен е бяло петно. Не няма Сърбия. Може да видиш на снимката кои държави подържа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #11 Отговорено 28 Февруари, 2020 Ок, мерси. А как мога да си актуализирам картите, защото има новоизграденин пътища, които ги няма на моята навигация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #12 Отговорено 28 Февруари, 2020 Последната актуализация е тази: https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5632653 Имаме някакви вяли надежди да има тази година нова, но ..... надежди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #13 Отговорено 28 Февруари, 2020 Благодаря, колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове