dragob 72 #1 Публикувано 4 Януари, 2020 Колеги дайте акъл.проблема е следния.завъртане на ключа докрай стартер не върти,не се чува.направиго веднъж преди 10 дни.сега отново.клеморед не е.прави го когото е топла.вчера пак го направи,почуках стартера няколко пъти и веднага запали. четох пише възможно е четки за смяна.въпроса ми е откъде да купя четки и как се сменяват?2 .това почукване какво прави за да запали от раз и защо го прави топла? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #2 Отговорено 4 Януари, 2020 Аз имах проблем в стартера. Понякога върти мудно, понякога енергично. Смених акумулатора, но без резултат. Отидох да ми оправят стартера и всичко стана приказка. Няма значение топла или студена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #3 Отговорено 5 Януари, 2020 Какво му правиха на стартера и колко пари ти взеха? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1554 #4 Отговорено 5 Януари, 2020 (Редактирано) Разглобяват го почистват ,сменят четки ,хубаво е да сменят старата смазка и го слагат 50-60лв. Всеки по голям магазин за авточасти ще ти ги достави https://www.rexbo.bg/rezervni-chasti/elektricheska_sistema/vglerodna-chetka-starter/honda-civic-vi-aerodeck-mb-mc Ако решиш сам да си ги смениш не е сложна работа малко работа с калай и поялник. Редактирано 5 Януари, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #5 Отговорено 5 Януари, 2020 Да, но на мен ми взеха 100. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #6 Отговорено 5 Януари, 2020 Някой да опише процедурата за смяната на четки.fenabg четки продаваш ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #7 Отговорено 6 Януари, 2020 Преди 15 часа, CARPERA написа: Ако решиш сам да си ги смениш не е сложна работа малко работа с калай и поялник. Сменял ли си четки на стартер?? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 132 #8 Отговорено 6 Януари, 2020 (Редактирано) Много зависи и къде се намира стартера. На мен за сваляне, ремонт и качване на стартера ми взеха 200 лева при Слави, като стартера при мен на k20a4 е на доста кофти място... Редактирано 6 Януари, 2020 от diezz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове