Statulov 22 #1 Публикувано 26 Ноември, 2019 Здравейте, Харесал съм си една Хонда Пилот 3 генерация, но искам да я пеоверя по рама. Някой има ли представа как и къде може да се случи това? Моля, ако има колеги с такива хонди да кажат добри и лоши страни. Макар, че аз съм горд собсвеник на акорд 8гн и от опит знам, че нямат лоши страни :) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DMZ 125 #2 Отговорено 1 Декември, 2019 Къде е хондата /Щатите, Канада, България или другаде/ и какво точно искаш да провериш? Ако в момента е в Америка можеш по рама да й провериш км и обслужване, но ако от много време е в Бг няма да видиш кой знае какво Поне ще разбереш какво й е било положението там и на колко км е излязла от там. Има такава програма, но до колкото знам е платена. Мога да питам и да ти кажа ако те устройва този вариант. Иначе колата е чук. На голяма почит са в Америка ама тука не ги карат много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #3 Отговорено 2 Декември, 2019 В Америка е и другата седмица тръгва за БГ. Километрите са ми ясни, исках да и проверя оборудването. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DMZ 125 #4 Отговорено 2 Декември, 2019 Честито! Ще се радвам като пристигне да споделиш впечатления /може и на живо/, че с американките има леки специфики като например липса на карти за Европа и т.н. и е хубаво да обменяме опит 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #5 Отговорено 5 Декември, 2019 На 2.12.2019 г. at 23:09, DMZ написа: Честито! Ще се радвам като пристигне да споделиш впечатления /може и на живо/, че с американките има леки специфики като например липса на карти за Европа и т.н. и е хубаво да обменяме опит Задължително, ще пусна и снимки. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #6 Отговорено 9 Декември, 2019 На 2.12.2019 г. at 23:09, DMZ написа: Честито! Ще се радвам като пристигне да споделиш впечатления /може и на живо/, че с американките има леки специфики като например липса на карти за Европа и т.н. и е хубаво да обменяме опит 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #7 Отговорено 22 Август, 2020 Здравейте, пускам снимки на моята красавица 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #8 Отговорено 22 Август, 2020 Честита да ти е + много радости и незабравими пътувания из "цивилизацията" и извън нея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #9 Отговорено 25 Август, 2020 Благодаря колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #10 Отговорено 27 Август, 2020 Много готина изглежда колега! Със здраве да я караш! Ако ти остане време качи малко повече снимки ,както и на интериора ако може. Преди Cr-V и аз се чудих за Pilot ,но понеже са рядкост леко ме достраша да нямам ядове с някои части или пък не/знания на сервизите. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #11 Отговорено 29 Август, 2020 На 22.08.2020 г. at 14:58, ceco_accord написа: Честита да ти е + много радости и незабравими пътувания из "цивилизацията" и извън нея! На 27.08.2020 г. at 15:52, AzSum написа: Много готина изглежда колега! Със здраве да я караш! Ако ти остане време качи малко повече снимки ,както и на интериора ако може. Преди Cr-V и аз се чудих за Pilot ,но понеже са рядкост леко ме достраша да нямам ядове с някои части или пък не/знания на сервизите. Поздрави 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #12 Отговорено 29 Август, 2020 Модерна работа, камара екстри, 3 реда седалки - деца да имаш - детска градина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DMZ 125 #13 Отговорено 29 Август, 2020 Честито и от мен! Много безавариини км и само хубави преживявания с автомобила! Много ми харесва и цвета е уникален Все още не съм виждал такава на живо. Какви са ти впечатленията до момента като возия, пъргавина, разход и т.н.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #14 Отговорено 30 Август, 2020 Возията е уникална, много удобна и леко вози. Разхода е около 12л/100кг смесен. Има много добра динамика. Аз се притеснявах, че няма да върви, защото е голяма и тежка, ноооо тия 280к.с. Си я задвижват много добре. Само като я сриташ и излита. 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #15 Отговорено 31 Август, 2020 Супер е.И при 280КС няма как да се оплачеш от вървеж Има едно малко дисплейче на снимките под климатроника .То какво е,че не схващам? Направи ми впечатление че пробега ти е в КМ а климата във фаренхайт? Можеш да сменяш мерните единици ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #16 Отговорено 31 Август, 2020 Може да се сменят и градусите ама още нз от къде. А малкото дисплейче ми е радар детектора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DMZ 125 #17 Отговорено 31 Август, 2020 Градусите се изчисляват приблизително като от Фаренхайт извадиш 30 и полученото разделиш на 2. Аз вече им свикнах и не ми прави впечатление 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #18 Отговорено 31 Август, 2020 Много е хубава колата.А какъв е двигателя? Как ги изкараха тези коне? Атмосферка ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #19 Отговорено 31 Август, 2020 Атмосферка е но 280к.с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #20 Отговорено 3 Септември, 2020 На 31.08.2020 г. at 9:42, DMZ написа: Градусите се изчисляват приблизително като от Фаренхайт извадиш 30 и полученото разделиш на 2. Аз вече им свикнах и не ми прави впечатление Oт Фаренхайт вадиш 32 и полученото делиш на 1.8 - това е формулата. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DMZ 125 #21 Отговорено 3 Септември, 2020 Да, моят начин не е от най-точните и за това казах "изчисляват приблизително". Един приятел така ги изчислява и като проверих видях, че г/д отговарят, а и ми е трудно докато карам да деля на 1.8 🍻 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #22 Отговорено 4 Септември, 2020 Не е чак такъв голям проблем. Пък и има майстори дето оправят градусите софтуерно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #23 Отговорено 4 Септември, 2020 Мярнах,че я продаваш. Покарай я малко преди това да споделиш впечатления Налага ли ти се да преправяш светлини, за да я регистрираш? А това радарче лови ли триногата,че тя най-страшна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #24 Отговорено 4 Септември, 2020 На мен хич не ми се продава ама жената не я харесва, че и била голяма и не е бяла. Направо да полудее човек. Радарчето има допълнителни екстри и лови триногите. А за регистрацията не съм преправял нищо, тя си е с жълти мигачи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #25 Отговорено 4 Септември, 2020 Off Topic Продай жената. Моята не мрънка, но и не кара. Комбито и било голямо, а Сивика твърде бърз. Но пък ако спечелиш некой лев от цялата история, може да те черпи 1 кафе с райбер. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #26 Отговорено 4 Септември, 2020 (Редактирано) Моята като я купих жената вика: Абе като за Хонда е хубава . Аз пък преди д акупя кола само имах 2 изисквания.Да не е бяла и да е бензин.Много ти е хубава колата.Реално едва ли е повече от 0.5 м по-дълга от друга. P.s. тя искаше Infiniti P.s.2 Може ли малко инфо за радарчето?Линк ? Редактирано 4 Септември, 2020 от AzSum допълнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #27 Отговорено 4 Септември, 2020 http://stealth-radar.eu/products.php?cid=348 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #28 Отговорено 4 Септември, 2020 (Редактирано) Казваш че радара от линка лови триногите,ти тествал ли си го. Кой точно модел от линка ,реагира на триногите,и от какво разстояние. Благодаря ако имаш инфото. Редактирано 4 Септември, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #29 Отговорено 4 Септември, 2020 Аз карам от 1 година вече с него старата хонда и до сега не съм имал снимки, но имам и фолио на номерата. Върши идеална работа. Има и по-добър продукт но е с окоо 1500лв по-скъп от този Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #30 Отговорено 4 Септември, 2020 Spoiler Исках да разбера когато минеш покрай тези новите радари триноги черните ,ги засича и предупреждава така ли.И от какво разстояние те предупреждава за тях. Кой е този модел радар от линка ти. @Statulov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Statulov 22 #31 Отговорено 4 Септември, 2020 преди 20 минути, CARPERA написа: Скрий съдържанието Исках да разбера когато минеш покрай тези новите радари триноги черните ,ги засича и предупреждава така ли.И от какво разстояние те предупреждава за тях. Кой е този модел радар от линка ти. @Statulov На около 600м ти съобщава. Аз съм с RG 300 и съм много доволен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове