g.n.g 21 #1 Публикувано 3 Ноември, 2019 Здравейте колеги. Днес сутринта имах работа и когато запалих видях, че дисплея на радиото НЕ работи изобщо! Опитах се да включа самото радио от бутона, но и то НЕ тръгва! Всички други бутони работят (климатик, регулатор на духане, разделяне на двете зони за климатика и всичко), но поради това, че дисплея НЕ работи не мога да видя нито на какви градуси е нагласен, нито на каква степен? Колата е Honda Accord 7, 2003 година комби, 2.4 автомат, БЕЗ навигация, а само с премиум саунд. Моля ако някой може да подскаже от къде е този проблем! Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g.n.g 21 #2 Отговорено 3 Ноември, 2019 Привет отново! Преди малко в тъмното забелязах, че и лампите (плафоните) в купето НЕ работят? Възможно ли е да са на един бушон или нещо подобно? И къде мога да намеря схема за бушоните (нещо по-подробно)? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #3 Отговорено 3 Ноември, 2019 Изтегли си ръководството една тема над твоята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #4 Отговорено 3 Ноември, 2019 преди 26 минути, g.n.g написа: Привет отново! Преди малко в тъмното забелязах, че и лампите (плафоните) в купето НЕ работят? Възможно ли е да са на един бушон или нещо подобно? И къде мога да намеря схема за бушоните (нещо по-подробно)? Благодаря! Един колега беше качил снимки. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g.n.g 21 #5 Отговорено 4 Ноември, 2019 (Редактирано) Здравейте. Проблема се оказа изгорял бушон под волана. Интересно, че към този бушон да свързани дисплея, радиото, часовника, плафоните в купето, централното заключване и индикацията за отворена пета врата! На таблото ми показваше, че е отворен багажника (независимо, че се заключваше и не можеше да се отвори)! След смяна на бушона всичко се оправи! Аз си мислех, че всички тези проблеми да отделни, и разглобих цялата пета врата, включително дигнах до мотора, амортисьорите, бравата и каквото може да се сетите. Поне почистих и смазах всичко което е механично и се движи! Благодаря на всички отзовалисе! Редактирано 4 Ноември, 2019 от g.n.g 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 4 Ноември, 2019 Провери си петата врата, доколкото знам са проблемни и има доста теми по въпроса. От там може и да ти е проблема с бушона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g.n.g 21 #7 Отговорено 4 Ноември, 2019 Аз съм запознат до болка с проблема на петата врата... Купих я с проблем, че НЕ се затваря нито от бутона, нито от дистанционното (липсват някакви датчици, и не реагира за затваряне (а изобщо не знам къде са те, а и нямам желание да ги търся)). Иначе си се отваря без проблем. Аз така или иначе не ползвам тази екстра и не ми е проблем. Надявам се след щателното почистване и смазване на всичко с графитна грес да няма проблеми. Поздрави на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо86 0 #8 Отговорено вчера в 13:22 На 3.11.2019 г. at 19:45, Митко Йотов написа: Един колега беше качил снимки. На 4.11.2019 г. at 13:54, g.n.g написа: Здравейте. Проблема се оказа изгорял бушон под волана. Интересно, че към този бушон да свързани дисплея, радиото, часовника, плафоните в купето, централното заключване и индикацията за отворена пета врата! На таблото ми показваше, че е отворен багажника (независимо, че се заключваше и не можеше да се отвори)! След смяна на бушона всичко се оправи! Аз си мислех, че всички тези проблеми да отделни, и разглобих цялата пета врата, включително дигнах до мотора, амортисьорите, бравата и каквото може да се сетите. Поне почистих и смазах всичко което е механично и се движи! Благодаря на всички отзовалисе! Къде по точно се намира това нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #9 Отговорено вчера в 16:53 @Данчо86 Кое нещо, колега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #10 Отговорено вчера в 18:17 Показаните предпазители се намират в купето, непосредствено над палеца за отваряне на предния капак. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове