tuzlin69 2 #1 Публикувано 8 Октомври, 2019 Здравейте колеги ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е СЛЕДНИЯ ПРОБЛЕМ? Карам црв 3-серия 2,2 140кс дизел, но Яноари месец на един светофар ми направи следния проблем падна оборотите до към 1700-1900 и изгасна, след това април месец пак два пъти ми направи този проблем но без да гасне повреме на път при каране след колона на ниски обороти и при опит за испреварване не може да дръпне натискам педала до дъно и натиснат съединител след което мудно започва да качва обороти и след като мине 3000 отваря и почва да си върви нормално. А вчера сутринта запали нормално отидох до едно място на около 20 км и след 2-3 часа престой паля няма проблем подавам гас неще да тръгне пак ниски оборонти освободих от скорост натиснах педала до дъно и някаде след около минута постепенно дигна обороти и тръгна. три пъти саъм карал на диагностика и нищо не откриват. Благодаря предварително за помоща ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 8 Октомври, 2019 (Редактирано) Може да е идентичен с твоя проблем,горивен филтър сменял ли си . Ако чистиш ЕГР задължително и пътищата Редактирано 8 Октомври, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #3 Отговорено 8 Октомври, 2019 Няколко теми по надолу от твоята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g_georgiev 7 #4 Отговорено 8 Октомври, 2019 Преди 4 часа, tuzlin69 написа: Здравейте колеги ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е СЛЕДНИЯ ПРОБЛЕМ? Карам црв 3-серия 2,2 140кс дизел, но Яноари месец на един светофар ми направи следния проблем падна оборотите до към 1700-1900 и изгасна, след това април месец пак два пъти ми направи този проблем но без да гасне повреме на път при каране след колона на ниски обороти и при опит за испреварване не може да дръпне натискам педала до дъно и натиснат съединител след което мудно започва да качва обороти и след като мине 3000 отваря и почва да си върви нормално. А вчера сутринта запали нормално отидох до едно място на около 20 км и след 2-3 часа престой паля няма проблем подавам гас неще да тръгне пак ниски оборонти освободих от скорост натиснах педала до дъно и някаде след около минута постепенно дигна обороти и тръгна. три пъти саъм карал на диагностика и нищо не откриват. Благодаря предварително за помоща ви. Колега,тия дни и при мен стана така,натискам педала на газта и нищо,но след няколко минути си вдигна оборотите.Ще се сваля и почиства целия ЕГР път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuzlin69 2 #5 Отговорено 15 Октомври, 2019 (Редактирано) Благодаря на всички проблема е решен. Оказа се задръстен филтър на сондата. Почистихме с накисване в кореселин и въздух под налягане, сменихме и горивния филтър. И колата се оправи много леко пали и не дава да чукнеш педала на газта. Редактирано 15 Октомври, 2019 от tuzlin69 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g_georgiev 7 #6 Отговорено 16 Октомври, 2019 (Редактирано) Колега тази сонда в резервоара ли се намира? Редактирано 16 Октомври, 2019 от dindin Предходно мнение не се цитира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 181 #7 Отговорено 16 Октомври, 2019 Колега,моля да ме извиниш,че ползвам темата ти,но ме мъчи един въпрос и искам да попитам аудиторията. Прави ми впечатление,че дизеловия мотор в купето на акорд работи по-тихо отколкото при црв-то.Това ми е наблюдение от доста коли,последната от днес,пушеща на незнайни километри обаче мърка едва-едва.Има ли някаква такава закономерност или са си някакви мои прожекции. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuzlin69 2 #8 Отговорено 25 Октомври, 2019 На 16.10.2019 г. at 14:20, g_georgiev написа: Колега тази сонда в резервоара ли се намира? Да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове