Николай Георгиев 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2019 Някой сменял ли е оригиналното радио с единично радио или знае ли дали е възможно да св смени и ако е възможно, дали ще работят копчетата от волана? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay_dim 19 #2 Отговорено 8 Октомври, 2019 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #3 Отговорено 8 Октомври, 2019 Здравей, Не съм сигурен какво е единично радио, но аз лично смених фабрично радио с Android head-unit. За бутоните на волана и екрана за радио/климатик ти трябва допълнителна джаджа. Ето моята тема където съм описал нещата, които взех: Дано ти е полезна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Георгиев 0 #4 Отговорено 8 Октомври, 2019 Преди 1 час, revenue написа: Здравей, Не съм сигурен какво е единично радио, но аз лично смених фабрично радио с Android head-unit. За бутоните на волана и екрана за радио/климатик ти трябва допълнителна джаджа. Ето моята тема където съм описал нещата, които взех: Дано ти е полезна. Имах предвид нещо такова и се слага обикновено радио. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #5 Отговорено 8 Октомври, 2019 (Редактирано) Предполагам ще стане да се сложи single din. За екрана на радиото/климатика ти трябва това (има го описано в темата ми), защото без него екрана не работи (фабричното радио управлява екрана и предполагам, че това е емулатор). За бутоните на волана трябва да погледнеш конкретното устройство, което ще сложиш. Имай в предвид, че може да се използва друг емулатор за single din unit. Редактирано 8 Октомври, 2019 от revenue Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PODLECii13 2 #6 Отговорено 23 Октомври, 2019 Колеги малко да ъп–на темата. И моето оригинално радио на сивик 8 2006г. нещо доста загрява и спира да чете и дискове дори. Имам добавка в жапката за sd карта и USB и първо те отказаха и си казах, че се развалиха. Записах дискове и работят маклко, явно докато загрее радиото и започва да прескача и влачи едно странно и след малко изписва диск ерор и това е. Та някой да сподели това фабричен дефект ли е от къде да знам че няма и другото от моргата да е такова ? И ще мога ли да сложа от тези по модерните с едното голямо копче посредата по лъскаво едно такова ? май е за тези с навигация. Или и те загряват ? решение на проблема ? и ако го сменя с това за навигацията с едното голямо копче, ще работи ли всичко както трябва ? и показанията на дисплея и копчеата на волана ? Или да си взема пак от по старото и да му сложа винтилатор за компютър ? или допълнителен охладител да добавя някак си от бакър или алуминий ? незнам дайте акъли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #7 Отговорено 23 Октомври, 2019 Ако можеш, double din и купуваш мултимедия. Има и с навигации а има и само аудио. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #8 Отговорено 23 Октомври, 2019 Колега тези с голямото копче са същите като тези без - разликата е в панела отпред и кабелите които се връзват към тях. Това за SD картата ти е нещо афтърмаркет, така че не знам дали е от радиото или от него, а за дисковете нямам идея. Знам, че единия диод се прецаква на платката защото не е изчислен правилно и се сменя, както се добавят и допълнителни радиаторчета от "бакър или алуминий" както ти каза но не знам дали симптомите са същите като твоите. При тях проблема по скоро беше с рандом изключване и показване на глупости на дисплея - колегите да ме поправят ако греша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове