Jump to content

PODLECii13

Фен
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

1 Последовател

Относно PODLECii13

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda civic 8
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Асеновград

Contact Methods

  • Skype
    zezo21

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колеги ......... 4-ти ден никой не е писал да помогне ? Коронавирусът да не е ударил и форума ? Или телефони и лаптопи са под карантина !
  2. Това вече със сигурност е моя двигател. За какво служи маркучът ограден в червено ? А този ограден в зелено ?
  3. Колеги ! Някой да ми каже какъв е този маркуч и за какво е ? Чудя се дали е картерната вентилация
  4. Всичко мина ок. Дърпах и си почесвах главичката 😂 докато не се отскубна едната щипка от дясно на пантата и разбрах,че има от ляво същата и така по описания от вас ред, всичко мина без счупени щипки или кора. Благодаря!
  5. Ами на мен ми се е разхлабила машинката за заключване на багажника. Клати се като на коча м.....а и заключва пак ама..... дразни ме. И ще трябва значи да напъна мъжката........ ама ако се пукне и ще си изям ноктите на краката от яд. Значи да разбирам, че свалям само 2-те видийки на дръжките и дърпам хамалската ? Без да свалям по-нагоре тънките пластмасарйи от двата края на стъклото ?
  6. Здр. Има ли ред за сваляне на пластмасовата кора на багажната врата ? Отвих двете видийки на мястото за хващане и затваряне на врата, и почнах да отделям кората от врата но нещо не става ( без да свалям пластмасите около прозореца нагоре). Преполагах, че е само на щипки но ме е страх да не счупя нещо ( доста силно напъвах да се откопчея щипки но уви ). Търсих в гугъл но нищо конкретно или има 2 пластмасови добелчета от ляво и дясно на пантата които при мен ги няма ( изобщо дупки за дюбелчета няма ). А кората около пантата не помръдва на никъде.
  7. Колегиии ! Какво става ? Решение на проблема ? Или неможем да караме хонда бензин Обиколих доста майстори за това леко придърпване което имам и аз. Чистих и адаптирах дросел няколко пъти. Имам 3 дросела дори ! Реглаж на клапани. Смяна на бензин и бензоностанция и нищо. Ходих и до известен хонда-майстор. И той каза, че немога да карам. И решение поне аз на проблема нямам. Имам и леко пропадане на обороти но решението е, че немога да карам ! Няма решение ! Ааааа има..... думите на единия майстор бяха да си взема дизел ими автоматик това е колеги за жалост всеки дава акъли ама...........
  8. С кабел на газовата романо. Само там е направено да записва и търка грешки, незнам за хубаво или лошо някой така го е направил и само там се хващат. В компанна колата няма нищо.
  9. Някой от админите нещо по въпроса ?
  10. Колеги моля за помоща ви да ми кажете какво означават грешките от снимката, и всички полета с цифри ли са грешки или само 2-те полета с надписите са грешки ?
  11. И проблем ли ще е евентуално с по малък размер (диаметър) гума ? Да кажем 3 гуми 225/45/17 и една патерица да караш колкото издържи да се върнеш от Гърция (например 500-600 км.) ? Или с резервната която е с по малък диаметър от 225/45/17 но не е патерица ? Проблеми при дълго шофиране ще има ли ?
  12. Колеги малко да ъп–на темата. И моето оригинално радио на сивик 8 2006г. нещо доста загрява и спира да чете и дискове дори. Имам добавка в жапката за sd карта и USB и първо те отказаха и си казах, че се развалиха. Записах дискове и работят маклко, явно докато загрее радиото и започва да прескача и влачи едно странно и след малко изписва диск ерор и това е. Та някой да сподели това фабричен дефект ли е от къде да знам че няма и другото от моргата да е такова ? И ще мога ли да сложа от тези по модерните с едното голямо копче посредата по лъскаво едно такова ? май е за тези с навигация. Или и те загряват ? решение на проблема ? и ако го сменя с това за навигацията с едното голямо копче, ще работи ли всичко както трябва ? и показанията на дисплея и копчеата на волана ? Или да си взема пак от по старото и да му сложа винтилатор за компютър ? или допълнителен охладител да добавя някак си от бакър или алуминий ? незнам дайте акъли.
  13. Колеги от бързане да напиша мнение по телефона и допуснах правописни грешки. Съжалявам. Поправих ги тука в цитата, че изпуснах времето за корекция.
  14. Да ясно. Никой не е чувал за 2-3-4 картер и никой нищо не знае. Благодаря за изчерпателните отговори.
  15. Колегииии СПЕШНО мнение Значи карам с летни гуми 225/45/17 а зимните са ми 205/55/16 та лятото когато ходя по Гърция насам натам си нося за резервна гума 1 зимна Питането ми е дали е проблем ако карам така 1000 км. Да кажем независимо певдна или задна я сложа зимната с 3 летни на деигите колела. Един познат го наплашили майстори и гумаджий, че неможело така 3 гуми 17 и една 16-ка ? МОЛЯ дайте мнение. Нещо по предницата се кривяло, което нямало оправяне после, някакви такива едни странни и страшни.
×
×
  • Създай нов...