isullivan 166 #1 Публикувано 27 Септември, 2019 Здравейте, ще сменям горивния филтър на Акорда и въпросът ми е, задължително ли е да е ОЕМ или мога да мина с нещо афтърмаркет ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #2 Отговорено 27 Септември, 2019 Това е нещо като цедка и няма значение какво ще е, стига да пасва. Самият филтърен елемент е вграден в помпата и тя се подменя цялостно. Защо си решил да го сменяш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #3 Отговорено 27 Септември, 2019 Колата ми е на 230000 км на бензин, сменям го с цел профилактика. Дават го да се сменя на 120000 км или 3 години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #4 Отговорено 27 Септември, 2019 Ами добре, честно казано и аз се замислям за смяна на това нещо, но се чудя дали да не сменя и самата помпа. Но съм на газ и може да отложа тия неща. Моята е на 300 к , а може и да е връщана . Ако откриеш нещо афтърмаркет , ще съм благодарен да пишеш. Досега като търсех онлайн не ми излезе нищо, само оем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #5 Отговорено 27 Септември, 2019 Афтърмаркет има Ashika, Japanparts, Nipparts и т.н. и ценaта им е 20-40 лв, OEM е поне тройна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #6 Отговорено 27 Септември, 2019 4 hours ago, isullivan said: Дават го да се сменя на 120000 км или 3 години. Освен ако нещо не е значително различно при фейса от пре-фейса, интервалът би трябвало а да е 80к или 4 години. В моето ръководство (от Швейцария) така пише :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #7 Отговорено 27 Септември, 2019 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #8 Отговорено 27 Септември, 2019 Интересно, явно има разлики. М/у другото са 6 години, не 3 :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #9 Отговорено 27 Септември, 2019 Вече не помня какъв сложих защото беше преди повече от 5 години сапо помня че беше евтин и Ашика ми се върти в главата.... Нямам дертове за сега ! Но препоръчвам ОЕМ, винаги качеството там е в пъти по високо ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #10 Отговорено 30 Септември, 2019 Поръчах ОЕМ 94лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedyalkov 13 #11 Отговорено 30 Септември, 2019 Явно са вдигнали цените. Аз преди 5 години го сменях с ОЕМ и беше 78 лева от Бултрако Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове