inspektora 401 #1 Публикувано 15 Септември, 2019 (Редактирано) За съжаление, Хонда Сан не е организирал оптимално багажника на CR-V 3-та ген., в смисъл достатъчно голям е, но му липсват разни отделения за вещи. Единият вариант е да се сложи органайзер за багажник, от тези, които се продават, но пречи на вдигане на подовата кора. Затова пробвах да направя нещо по въпроса с подръчни средства, без непоправими изменения: Имах подръка основа за регистрационен номер. Може да се ползва и някаква друга подходяща плоскост, например ламиниран паркет и др. Сложих двустранни лепенки по този начин, както и една метална планка, отново с лепенка. След това я залепих по този начин: Не се вижда, но отдолу също сложих лепенки. Стана доста стабилно и здраво и се получи добра ниша за поставяне на предмети. Не пречи на вдигане и сваляне на кората над резервната гума. На този етап не исках да навивам винтове, за да не увреждам страничната кора, но ако не държи, може би ще навия. Ако някой има по-добра идея, нека я сподели. Редактирано 15 Септември, 2019 от inspektora 2 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #2 Отговорено 16 Септември, 2019 практично но адски грозно 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #3 Отговорено 16 Септември, 2019 (Редактирано) Преди 1 час, Радо82 написа: практично но адски грозно Е, чак адски Не е много красиво, но винаги мога да го махна без да останат следи, пък и не се вижда отвън. Може да се ползва плоскост от тези, от които се правят рекламни табели, боядисана черно или тъмно сиво. Те са леки, здрави и ще изглеждат далеч по-добре. Като измисля нещо по-добро ще го споделя. Редактирано 16 Септември, 2019 от inspektora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #4 Отговорено 7 Октомври, 2019 В крайна сметка се наложи да навия две винтчета - едно на планката и едно от другата страна, защото лепенките не издържат на натоварване. Чакам едни джаджи от Ибей и като ги получа, ако се получи добре, ще ги покажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #5 Отговорено 12 Октомври, 2019 Здрасти, винтовете колко дълги трябва да са? Питам, защото не искам да уцеля калника зад пластмасата. Аз ще сложа парче черен плексиглас Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #6 Отговорено 12 Октомври, 2019 (Редактирано) Възможно най-къси, колкото да могат да хванат. Сложи една снимка, като го направиш. Редактирано 12 Октомври, 2019 от inspektora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #7 Отговорено 20 Октомври, 2019 Още една хитринка - сгъваема кука: Залепване към гредата на багажната щора с Локтайт гел. Пропуснах да снимам, но при когато куката не се ползва, пружината я прибира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #8 Отговорено 25 Октомври, 2019 Не е много оригинално, но върши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #9 Отговорено 25 Октомври, 2019 Аз съм с такъв органаизер който има лепка отзад и се задържа за гърба на задната седалка,което го прави подвижен. https://mr-bricolage.bg/bg/Instrumenti/Avtoaksesoari/Bagazhnitsi-i-bagazhni-gredi/ORGANAYZER-ZA-BAGAZhNIK/p/873831 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #10 Отговорено 26 Октомври, 2019 Качи една снимка, да го видим как изглежда в багажника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #11 Отговорено 26 Октомври, 2019 (Редактирано) Моят багажник е сбор от автосервиз и комплект за оцеляване, добре че имам щора да скрива тази цигания. Тези органайзери ги има в различни размери и лепката на гърба им ги прави функционални заради това че могат да се местят ,и можеш да използваш всичките положения на седалките напред назад. За да подредя всичко ми трябват 5-6 такива органайзера,вече съм се примирил че няма да е подреден. Редактирано 26 Октомври, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #12 Отговорено 27 Октомври, 2019 Долу горе това е. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове