ogibo 3 #1 Публикувано 22 Август, 2019 През горните въздуховоди не преминава въздух и съответно преминах към разглобяване. Оказа се че просто не са свързани. Липсват тръбичките към него. Прегледах и на пред какво е положението, но така и не открих как се свързва. Някакви идеи как мога да закарам вятър до там? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #2 Отговорено 22 Август, 2019 (Редактирано) 1. Купуваш си нужните тръби на старо. 2. Правиш си самоделки за почти без пари от нещо подобно.Продават се в всеки строителен хипермаркет Също така,няма да е лошо да почистиш ръждата и да намажеш с преобразувател на ръжда под централната конзола,че като плъзне и няма оправия после. Аз моята отдавна я обработих там. Не знам как ръждясват точно там тези акорди ,вътре в купето... Редактирано 22 Август, 2019 от BOKLUK_CHOVEK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogibo 3 #3 Отговорено 22 Август, 2019 Аз клоня към вариант 2, но не намирам къде мога да ги ръгна т'ез "маркучи" към вентилацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #4 Отговорено 22 Август, 2019 Разглобяваш таблото и ще разбереш. Аз съм го разглобявал няколко пъти,ама хич не съм се сетил да обърна внимание на въздоховодите, Моята кочина е executive и има всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #5 Отговорено 22 Август, 2019 https://www.drive2.ru/l/473847181447529333/ Темата завършва с : "Но, откровенно говоря, после проделанной работы, никому не посоветую таким заниматься" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #6 Отговорено 22 Август, 2019 Това е design choise? Да има фалшиви решетки? Wtf, изумен съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogibo 3 #7 Отговорено 23 Август, 2019 Ясно, проектът отпада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petrun4o 7 #8 Отговорено 24 Август, 2019 Здравейте! Гледам, че колегата е разглобявал. Искам да разглобя поставкат за чаши, че капака не се затваря. За да не изпочупа пластмасите, някой би ли ми дал инструкции как се разглобява? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogibo 3 #9 Отговорено 24 Август, 2019 На клипси е и много внимателно повдигаш с нещо пластмасово. Може и с отвертка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1239 #10 Отговорено 24 Август, 2019 Преди 7 часа, Petrun4o написа: Здравейте! Гледам, че колегата е разглобявал. Искам да разглобя поставкат за чаши, че капака не се затваря. За да не изпочупа пластмасите, някой би ли ми дал инструкции как се разглобява? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове