Electromer 2 #1 Публикувано 15 Август, 2019 Колеги, имам деликатен проблем с антената. Трябва ми нова. Освен с официалния магазин, навсяъде съм питал и предлагат всяка една друга антена , ама не и тази, която ще ми свърши работи. Прикачвам снимка за повече Инфор. Сега и номера на РАМАТА и на Двигателя ще драсна. Рама - JHMGH37502S201206 Двидател - D16W11307696 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Electromer 2 #2 Отговорено 15 Август, 2019 Луда Антена, какво да ви кажа 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #3 Отговорено 16 Август, 2019 Е тя си е голяма болка.Моята я чупиха дечурлигата 10-на пъти,докато минах на вътрешна... Бях се специализирал да сменям телескопа за 5 мин. С пръчка от телевизионна антена в Бриколаж за 2 лв. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #4 Отговорено 16 Август, 2019 Тая антена що не е в средата отпред на покрива?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Electromer 2 #5 Отговорено 16 Август, 2019 преди 42 минути, 5 GTT написа: Тая антена що не е в средата отпред на покрива?! Има и такива модели. Може би е базовия модел такъв с такава антена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #6 Отговорено 16 Август, 2019 Аз съм в Румънско ... радио Христо Ботев и некоя друга тъпня .....решението, на телефона радио и през AUX na CD със кабелче слушам което радио ми е кеф или флашка .......решение винаги има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihobir 5 #7 Отговорено 20 Август, 2019 На 16.08.2019 г. at 9:37, 5 GTT написа: Тая антена що не е в средата отпред на покрива?! В средата са само на моделите със спойлер. На останалите са отстрани. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #8 Отговорено 21 Август, 2019 В Алиекспрес има. И моята е счупена, но като знам как хваща радио не ми се и занимава. Сложил съм и усилвател и пак е зле. А каква хамалогия е да се смени...https://s.click.aliexpress.com/e/tvZeftUMSent from my MI 5 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
csf_da 1 #9 Отговорено 27 Август, 2019 Моята ми е бяха огънали като ми сменяха маслото - може би като са качвали колата на подемника е ударила тавана. Прави много лошо впечатление за сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове