ganovski 0 #1 Публикувано 14 Август, 2019 Здравейте колеги, Интересива ме при 7-ма генерация, комби, може ли да се смени целият детайл, който формира веждите при задните колела? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #2 Отговорено 24 Август, 2019 Повечето виждам, че го изграждат от ламарина, заваряне, кит, шкурене... Забелязал съм, че повечето Акорди имат проблем със задните вежди, и сякаш винаги дясната е по-зле от лявата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6200 #3 Отговорено 26 Август, 2019 Вероятно може и целия калник, но е по-голяма "играчка", отколкото да се изреже само гнилото и да се сложи ново парче на веждата. Аз процедирах по втория вариант, но имах добър и доверен майстор, защото е важно да докара формата и цвета да са 1 към 1. При мен обаче бе лявата задна вежда. Дясната си е ОК, но може вече да е правена - за 4 години откак е при мен не е избила ръжда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1271 #4 Отговорено 26 Август, 2019 Преди 7 часа, ceco_accord написа: Има разлика от гаражна и не гаражна кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6200 #5 Отговорено 26 Август, 2019 Определено и тя е в полза на негаражната. Ако ти се стори странно - обяснявам: Мокра кола вкарана в сух гараж и без вентилация остава мокра няколко дни. Мокра кола оставена на улицата изсъхва час след спиране на дъжда. Най-съсипващо обаче е мокра от сняг и луга, оставена в гаража с тях. На комбито са 2 ламарини и пластмасов подкалник, и точно там гноясва и требе да се реже. Грозната гледка загатваше за себе си още миналата пролет, но тази вече напомняше настоятелно че е време за операционната. Снимка на готовият калник нямам, но е като нов и не си личи че е правен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Supreme 5 #6 Отговорено 18 Юни, 2021 Колеги здравейте, и моя акорд е на пьт към Този процес.. виждам чё по руските обяви сё продават готови шаблони на веждите , някой знае ли в бг намират ли сё , в нета не открих за 7 ген?! Как-то и читав тенекеджия?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #7 Отговорено 18 Юни, 2021 Моят съвет е намерете си читав майстор и не се занимавайте с готови елементи. Дори и да му дадеш готови вежди,а има нужда да се изреже по голяма част от старата,трябва да снажда допълнително. Добрият майстор ще ти изпъне детайла без да го различиш. По важно е да отстрани ръждата на цяло. Веждата мисля е видимата част на корозията. Проверете и праговете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове