Jump to content

ganovski

Фен
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ganovski

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда Акорд 7-ма генерация, 2.0, бензин
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте колеги, Автомобилът е акорд, 7-ма генерация, бензин, 2.0, 2005 г.. От скоро не мога да включвам от първия път Cruise controla. Като натисна първия бутон ми изписва стандартно Main Control, но като натисна другия бутон за Cruise, лампата само премигва и изгасва. Понякога включва, но рядко. Дали може платката да се е окислила или е проблем в лентови кабел....?
 2. Благодаря за информацията. Да, със стандартните 16-ки е.
 3. Здравейте, колеги, Дали джанти с параметри: 5х114,3 ЕТ 40, j7, 16 цола от Мазда 6 биха паснали за акорд 7-ма генерация?
 4. Пробвах теста с веро и да нямажа с пяна навсякъде. Никъде нямаше балончета. Сега, като е топло времето нямам такива проблеми.
 5. Искам да споделя, че може би проблема е от маркучите на газта. Като е студено и се вкоравяват много. Днес направих експеримент. Сутринта запали колата и я прехвърли само на бензин. Като загря, маркучите около двигателя се затопли ха и като прехвърли на газ не мирише ше. Прегледах скобите, бяха си натегнати. Явно ще трябва да се при мира с факта, че ще ми помирисва на газ за кратко, когато е много студено, при прехвърляне на студен мотор.
 6. Да, получава се само при натискане на газта. При отпускане изчезва.
 7. Здравейте колеги! Притежавам 7-ма генерация акорд, бензин, 2.0 мотор. Забелязах, че при подаване на газ между 2500 и 3500 оборота колата се тресе. Не е от гумите. Дали са тампони на мотора?
 8. Здравейте колеги, Притежавам акорд 7-ма генерация, 2.0 мотор. След като я взех ми монтирана газов инжекцион, някакъв полски. От 2 месеца забелязах, че когато стартирам колата и времето навън е студено, под 5 градуса, в момента, в който колата премине от бензин на газ се усеща за кратко време силна миризма на газ в купето. Предполагам, че впръсква по-богата смес и не я изгаря. Исках да видя от къде идва миризмата и установих, че е отпред, в областта на изпарителя. Карах я 2 пъти на майстора, тъй като е в гаранция и той ми каза, че всичко е ок, маркучи нямат разхлабени скоби, обяснението му е, че впръсква по-богата смес и от там идва миризмата. На въпроса ми, като е инжекцион не следва ли тази миризма да бъде изкарана през ауспуха, той ми отговори, че така трябва да е. Мазах изпарителя с пяна, но не забелязах балончета. Отделно от това видях генерацията, няма дупки. Отскоро започна да ми прехапва, не съм сменял скоро свещите. Филтрите ми са на по 20 000 км, като според газаджията се сменяли на 30 000 км. Дали може да е от свещи или филтри?
 9. Здравейте колеги, Интересива ме при 7-ма генерация, комби, може ли да се смени целият детайл, който формира веждите при задните колела?
 10. Да, връща се. Но за всеки случай обилно напръсках ключалка та с WD40, оставих я с махната кора, ако е намокрен самия модул, да изсъхне (последните дни имаше поройни валежи). На следващия ден колата се оправи. Или е просмукало от някъде вода, или нещо в ключалката е проработило след смазването.
 11. Здравейте колеги! Притежавам Акорд, 7-ма генерация, комби, бензин, без модула за вдигането на капака на багажника. Светна ми лампата, че вратата е отворена, в всъщност не е. От там не мога да си пусна и аларма а, защото постоянно писка. Някой сблъсква ли се е с подобен проблем? Свалих кората. Няма прекъснати кабели. Като отскача всички кабели от ключалка та (трона брой) плафоните в багажника продължават да светят, а лампата не изгасва. Има ли някакъв модул в самата ключалка, който може дасеепрецакал и да е отчита, че вратата е затворена?
 12. Здравейте, колеги! За да не пиша нова тема искам да попитам тук, къде се намира датчикът на вратата на багажника на акорд 7-ма генерация? От вчера ми свети постоянно и не мога да включа алармата, защото ми отчита, че вратата е отворена и започва да пищи. Съмнява ме, че се енамокрил от обилните дъждове.
×
×
 • Create New...