kyna 33 #1 Публикувано 8 Август, 2019 Здравейте, Забелязал съм че на доста ЦРВ 3ки, бронята под предните фарове се откопчава. Опитах да я закопчая като свалях предната броя, но много за кратко беше. Поразгледах какъв е принципа, ми се страува че трябва да се смени фара за да може пак да закопчава бронята плътно. Някой намерил ли е бюджетно и ефективно решение? Ще се радвам да споделите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #2 Отговорено 8 Август, 2019 Не е необходимо да сменяш фара. В тази тема, в пост 66 съм снимал въпросната пластмасова измислица,която се завива на фара и щипките и закопчават бронята. В случая тези щипки са отчупени и затова бронята там леко отваря. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #3 Отговорено 8 Април, 2020 Аз ги смених тия "измислици" под фара и да бяха им счупени щипките, но и сега с чисто нови планки или там каквото е тая броня пак не влиза така плътно под фара както сякаш трябва да е. Не стои на една линия с фара в долната му част ами стърчи напред спрямо него да речем 5/6 мм. Като гледам маса црв-та са така обаче не знам грешката дали е в моя телевизор или си е така и това е. Няма нищо криво, удряно, счупено, лепено, побългарено и тнт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Искрен 16 #4 Отговорено 9 Април, 2020 Не е в твоя телевизор Мойто е малко и не ме дразни само отгоре се вижда ако се загледаш. Я кажи като я маха тая броня здраво ли е захваната, защото като я гледам ако я напъна с двете ръце имам чувството,че ще я откача :)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #5 Отговорено 9 Април, 2020 Лесно се сваля. Тя тая броня е проформа. Колкото да има нещо пред колата. Копчета и някоя видия има да развиеш. Ето ти видео: 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 204 #6 Отговорено 10 Май, 2020 Колеги, някой да му се е случвало това...! 🙈 Лесно ли се намесва..? Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tranko 2 #7 Отговорено 15 Юли, 2020 On 4/8/2020 at 3:56 PM, frizzante said: Аз ги смених тия "измислици" под фара и да бяха им счупени щипките, но и сега с чисто нови планки или там каквото е тая броня пак не влиза така плътно под фара както сякаш трябва да е. Не стои на една линия с фара в долната му част ами стърчи напред спрямо него да речем 5/6 мм. Като гледам маса црв-та са така обаче не знам грешката дали е в моя телевизор или си е така и това е. Няма нищо криво, удряно, счупено, лепено, побългарено и тнт. Колега, от къде ги взе тези пластмасовите? Че и моята е провиснала и мисля да го пробвам и аз да ги сменя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #8 Отговорено 15 Юли, 2020 От нормален магазин за авточасти. За 2/3 дни ги доставиха. Не знам номерата на частите обаче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове