М.Младенов 1 #1 Публикувано 13 Юли, 2019 Здравейте, извинявам се за дебилния въпрос, тъй като се се разтърсих и не открих такава тема във форума. Та, претапицирах си волана на ( Honda CRV cdti-2.2 -2006), остана ми еблемата която е жълта и мизерна. Търсих в нета да поръчам НО забелязвам значителен брой вариаций на размер цвят и модел, ако някой има представа каква в емблемата която ще пасне на колицата много моля да сподели. П.С Мислех да гонизмеря но съм технически неграмотен😂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.Младенов 1 #2 Отговорено 13 Юли, 2019 (Редактирано) Редактирано 13 Юли, 2019 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #3 Отговорено 13 Юли, 2019 (Редактирано) И моята е гадножълта вече. Следя с интерес. В Али-то има доста, ама коя ше стане ... Аз съм много плеснат през ръцете и никога няма да се хвана да я хромирам наново. Редактирано 13 Юли, 2019 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.Младенов 1 #4 Отговорено 13 Юли, 2019 (Редактирано) Намерих метод за бързо разрешение на проблем, орг. емблемка се се лепи върху старата ( тип каналче), прикачвам клип + линк за запукуване. https://youtu.be/1SwmXY4Ih1U https://bazar.bg/obiava-11474174/emblema-za-volan-honda-honda-tip-b-crv-accord-jazz-city-cherna-i-chervena Ако не искате да разглобявате (давате пари) по “разбирачи”, изглежда бързо, лесно и прилепва плътно. Размерите са стандарт. Редактирано 13 Юли, 2019 от dindin 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bloiler 37 #5 Отговорено 15 Юли, 2019 Аз съм със същата червена емблема като от клипа. Поставя се върху старата олющена емблема. Това двойно залепващо тиксо не държи. Наложи се след два дена да я залепя със силикон и сега вече втора година няма проблем. Емблемата я купих и аз от посочения от колегата линк. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.Младенов 1 #6 Отговорено 15 Юли, 2019 Стандартна ли е, лепва ли плътно. Ще бъда благодарен ако посочиш коя точно е. Става въпроса за CRV- 2 Генерация ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bloiler 37 #7 Отговорено 15 Юли, 2019 Стандартна е и лепва плътно. Аз съм с червена емблема. Обади се по телефона и ще ти кажат точните размери. Аз също съм с ЦР-В втора генерация 2005 г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.Младенов 1 #8 Отговорено 15 Юли, 2019 Разбирам, благодаря за инфото. До колкото разбирам двойното залепващо не държи, трябва да играе силикона. Дали ще е по-добре да махнем старата, тя средата ще е закрита дори и да я нараня? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bloiler 37 #9 Отговорено 15 Юли, 2019 Не махай нищо. Старата е хваната здраво. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #10 Отговорено 15 Юли, 2019 Аз пък моята е пръснах черен спрей- мат и заспа, просто трябва старателно да се облепят краищата с хартиено тиксо и всичко в околвръст с вестници.😎 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 99 #11 Отговорено 17 Юли, 2019 На 15.07.2019 г. at 21:15, zmiata29 написа: Аз пък моята е пръснах черен спрей- мат и заспа, просто трябва старателно да се облепят краищата с хартиено тиксо и всичко в околвръст с вестници.😎 Пусни една снимка да видим как е станало, че и на мен ми се върти нещо подобно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #12 Отговорено 17 Юли, 2019 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #13 Отговорено 18 Юли, 2019 Извинявай,а нещо шкуриш ли,подготвяш ли преди пръскането? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #14 Отговорено 18 Юли, 2019 (Редактирано) Чистене с спирт, с клечка за зъби се бърка в тесняка и после вапцаш. Аз пропуснах клечките от мерак да вид какво ще стане,😆 пък имам и един ербег с лъскава емблема от преди фейса, обаче. Редактирано 18 Юли, 2019 от zmiata29 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еми 0 #15 Отговорено 26 Юни, 2020 На 13.07.2019 г. at 11:39, М.Младенов написа: Намерих метод за бързо разрешение на проблем, орг. емблемка се се лепи върху старата ( тип каналче), прикачвам клип + линк за запукуване. https://youtu.be/1SwmXY4Ih1U https://bazar.bg/obiava-11474174/emblema-za-volan-honda-honda-tip-b-crv-accord-jazz-city-cherna-i-chervena Ако не искате да разглобявате (давате пари) по “разбирачи”, изглежда бързо, лесно и прилепва плътно. Размерите са стандарт. А как се поръчва не намирам телефон или някакъв друг начин за поръчка? 🙄 За хонда 2005 црв пасват ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове