Chumata 25 #1 Публикувано 12 Юли, 2019 Здравейте Колеги, Не намерих отговор на въпроса ми та за това пускам тема. Имам останала работеща газова система обикновена не инжекцион и просто за да не е хвърлям мисля да е монтирам на майка ми на Джазката,която е с L13A1 мотора 8 свещи. Имам бутилка,копче,пътища,изпарител,емулатор за дюзи,пълначка, и плочка. -Говорим за работна кола,която се кара всеки ден. -Възможно ли е и бих ли имал проблем с настройка и смеси и гърмежи. -Ако гръмне със сигурност ли ще отнесе пластмасовите колектори ? За Ги съм наясно и знам,че разбира се е по-добре но обстоятелствата са момента са такива. Благодаря на отзовалите се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #2 Отговорено 12 Юли, 2019 Тук едва ли има някой който може да вижда в бъдещето какво ще се случи! Монтирай тази газова и пиши за резултата след 1 година примерно, може и по-рано! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #3 Отговорено 13 Юли, 2019 Преди 12 часа, ivan_pop написа: Тук едва ли има някой който може да вижда в бъдещето какво ще се случи! Монтирай тази газова и пиши за резултата след 1 година примерно, може и по-рано! Колега,не съм и очаквал да има “Гледачи“ във форума,и по-добре ,не вярвам в тях. Въпроса ми беше към хора ,които са пробвали или сблъсквали с такива проблеми,а явно няма такива ,които искат да си правят експерименти като мен. п.п Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #4 Отговорено 13 Юли, 2019 (Редактирано) На 12.07.2019 г. at 9:55, Chumata написа: Имам останала работеща газова система обикновена не инжекцион и просто за да не е хвърлям мисля да е монтирам на майка ми на Джазката,която е с L13A1 мотора 8 свещи На 12.07.2019 г. at 9:55, Chumata написа: -Ако гръмне със сигурност ли ще отнесе пластмасовите колектори ? Колега вижда се, че си наясно с проблема, на този въпрос надали има тук някой да ти отговори точно. Аз смятам, че с две предпазни клапи на дросела и на кутията на въздушния филтър може и да предпази колектора, но кой ще ти го гарантира? Виждам, че си от Пловдив,аз ходя при един майстор намира се преди бившия овощарски институт има едно малко колело веднага в дясно след него. Не знам как се казва фен на Хонда той би те посъветвал най добре. Успех и пиши какво си решил. Редактирано 13 Юли, 2019 от vespa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #5 Отговорено 13 Юли, 2019 (Редактирано) Благодаря за съвета,ще разуча още малко въпроса и тогава ще взема някакво решение. Редактирано 14 Юли, 2019 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 15 Юли, 2019 Правилното решение е да подариш това ,което ти е останало на някой приятел да се мъчи с него.Това ,което си намислил е абсурд. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #7 Отговорено 16 Юли, 2019 Преди 20 часа, Markony написа: Правилното решение е да подариш това ,което ти е останало на някой приятел да се мъчи с него.Това ,което си намислил е абсурд. Благодаря Колега за съвета,и аз вече съм на същото мнение,ще се слага Ги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове