Jump to content
Sign in to follow this  
eneXy

Вие какви чужди езици владеете?

Recommended Posts

Здравейте! Като цяло живеем в такова време, че просто е невъзможно да се развиеш без да знаеш някой език. Като малък въобще не учих и сега много съжалявам. Искам да науча някой език на добро ниво. Английският е нещо като "задължителен" в наши дни така че мисля да започна да уча него, но все пак съм отворен за съвети. Също така ако можете да ми препоръчате и онлайн платформа или курсове, на които да се запиша ще съм ви много благодарен, понеже наистина нищичко не знам и не бих могъл да се оправя сам. Хубав ден! 

Edited by eneXy
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Виж във Варна някаква школа за чужди езици и запиши 1-2 нива Английски, А1-А2. 

 

Аз знам Английски и горе-долу Немски. С английския се оправям навсякъде.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Според мен не ти трябва да ходиш на място. Има супер много сайтове и онлайн академии за чужди езици. На мен от малък много ми се отдават и се справях перфектно с английския. Миналото лято реших да се запиша на курс да понауча и испански. -----РЕКЛАМА----- Останах много доволен, понаучих езика и определено не си дадох парите на вятъра. Както един мой много близък приятел казваше, "за знания винаги харчи без да мислиш". Е, наистина е прав човека. Сега си работя в кол център и прибирам по 2 палки вместо по 1 само защото записах и научих Испански (курсът струваше по-малко от една заплата, а вече се възвръща многократно)

Edited by emod
Реклама

Share this post


Link to post
Share on other sites

Много ви благодаря! Аз днес ходих до една школа, но нещо не ми харесаха условията им. Имаха задължителен изпит на края на курса, който се заплаща и беше около 700-800 лева, уж за сертификат. Ще поразгледам и онлайн, да видим какво ще намеря.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пробвай сам, но успехът ти ще зависи от това колко ти се отдава ученето на чужди езици. А след като казваш, че не си учил сериозно езици, е вероятно да ти е трудно сам. Не подценявай и нуждата да говориш с хора, което е трудно постижимо със самоподговова. На твое място бих опитал да се подготвя сам до някакво ниво – може би ще спестиш някой друг час в школата.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Това май е същата варненска "рекламна мафия". :D

Чаках да се появи вторият с линка, ама ти си ме изпреварил ...

 

Пичове (образно казано в мн.ч.), кажете - по IP ли да ви банвам или ше изреве половин Балчик?

Edited by dindin
  • Upvote 2
  • Haha 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...