ceco_accord 6125 #41 Отговорено 3 Декември, 2020 Преди 1 час, 5 GTT написа: Изглежда добре според мен за тези пари, но не знам как е с ръждата отдолу. Скокнах аз до там. Викам, "да ковем железото докато е горещо", макар че колцата беше умрела от студ, но запали чакмак. Не пуши, моторчето работи нормално, съединител има и лагера му не вие. Почна и да стопля, а климатика не пробвах (под 0-лата е вън), но чиляка каза че работи. Интериора е чист, но велура по предните седалки е на фитили - особенно на лявата. По предното стъкло (отвътре долу) имаше капки вода - предполагам от конденза. В багажника (под мокета) е сухо - има си "патерица". Волана и ск. лост биват. От долу (на коляно) не видях сериозни язви от ръжда, но веждите са правени (и пак са за ремонт). Има гнило и на лявата врата - външно на долния ръб - коъ знае какво е вътре като разтапицираш. Пантите на вратите са ОК. Предната броня е леко навътре (по фаровете), но не видях сериозен ремонт - крепежните болтове са си с класическите за ЕГН-то ръждиви глави. Задната броня е здрава, но е за боя, която като цяло си е равномерна. Не можах много да я карам, но на "мачкане" по калниците - амортесиори има. По чакъла не чух сероизни тропания от окачването. Предните дискове са ръждиви, но нямаха голям ръб. Отзад е на барабани и кой знае какво има вътре, но едвам я отлепих от място! И 2-те външни карета тракат, а за вътрешните си трябва скорост и газ, но си няма номера, та да я настъпя по шосето. Там и окачването щеше да си обади, че дупки по него - дал Бог. На разумен пазарлък е склонен, а може и да ти я докара - само ще си платиш нафтата. Та така с таз колца. За тинейджър бива, но той пък ти е син, както и Сивика. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #42 Отговорено 3 Декември, 2020 Много ти благодаря! Така, както я описваш се замислям. Тези седмици ще си ходя на село в белоградчишко. Ако още не е продадена ще я видим. Благодаря за помощта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #43 Отговорено 3 Декември, 2020 Еми, то за тея пари чудеса не стават. Гледам, има още една такава в Монтана и е спортно бяла. На синята и без това и свети чек-а на мотора и като давах газ забиваше муцуна. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11601309316070631&slink=hzz0zt 2 пъти по-скъпа е, ама си е регистрирана, обслужена - може да е 3 пъти по-хубава и пак ще си на далавера, а може да се окаже и коледното чудо / подаръче за синковеца ти. Само не тръгвай с пари за жигула, на лов за читав Сивик. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #44 Отговорено 3 Декември, 2020 Оф, тая и тя със син цвят, но далеко... https://m.mobile.de/auto-inserat/honda-civic-1-4i-comfort-klima-arnstadt/312535944.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fen8 25 #45 Отговорено 4 Декември, 2020 (Редактирано) Тази бялата е боядисвана скоро или? Аз ако търсех сега 2x повече пари e нo бих отишъл да я видя, бялата поне изглежда добре +- 1к още за ремонти ако излезне нещо и ще стане доста добре. Най- добре да дадеш малко повече пари и да вземеш от тука във форума ще знаеш че е доста по-голям шанса да попаднеш на поддържана кола. Сега видях и стара тема на колега си продава акорда за същите пари, като аз миналата година като си търсех още си я продава, бях я избрал последна обява ако не намеря да взимам неговата. Има ли и нещо на колата или защото няма газова и се продава за 3.5к си е много за такава кола във момента ? https://forums.hondabg.com/topic/109666-honda-accord-седан-6-та-генерация/ Редактирано 4 Декември, 2020 от Fen8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #46 Отговорено 4 Декември, 2020 (Редактирано) Тази обява я прочетох няколко пъти през последните дни. Обаче Сивика е за предпочитане, особено с повечето коне, но нещо ги няма... А и сина иска хечбек. Къс и лек... А за това, което пишеш го знам, Харвито го купих преди 7 години на таван цена от мобилето. Имаше само една на същата, даже с газова... Но държах да не е карана на газ и да е италианка... Редактирано 4 Декември, 2020 от 5 GTT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #47 Отговорено 4 Декември, 2020 Ако синковеца е далеч от свое си семейство - вземи му белия Сивик - та да го мислиш. Ако е по-улегнал - Акорд 6 е естествено по-добрата кола - дори жената повече го харесваше от 7-мото комби. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Teddy 1952 6 #48 Отговорено 25 Април, 2021 При Сивика 8-ма генерация след около 200,000 км пробег актуатора на робота може да изключи и да те остави на пътя без милост.Това и на мен ми се случи след като изминах 2,000 км след покупката.Има едни четки в него ,които свършват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове