JunkieXL 25 #1 Публикувано 30 Март, 2019 Здравейте, не ми се е налагало да ползвам услуги за пастиране досега. Но в момента имам нужда от пастиране и ми се искаше да попитам за мнения и препоръки къде в Пловдив да отида. Не ми се иска да имам холограми и замазани детайли по колата. Някой да сподели мнения ако е ползвал услугите на някой в Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVTEC 58 #2 Отговорено 4 Април, 2019 Здрасти, колега! Миналото лято я пастирах цялата, включително фарове, стопове и стъкла. Супер доволен съм отмомчето, макар, че цената според мен беше доста висока. Той ми обясни, че работел с не знам си какви машини и материали и за това било толкова, но сега мога да се оглеждам в боята. Препоръчвам горещо. Казва се Дидо и работи в автомивка Марая на старото Ягодовско шосе след Скобелева майка - пада се от ляво като караш към стария прелез, който го затвориха. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #3 Отговорено 4 Април, 2019 Потърси в нета "fresh car detailing Пловдив" момчето работи доста и може да няма свободна дата в близките 2 месеца. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #4 Отговорено 4 Април, 2019 Преди 12 часа, isullivan написа: Потърси в нета "fresh car detailing Пловдив" момчето работи доста и може да няма свободна дата в близките 2 месеца. За там питах преди Юни няма свободни часове и други ми казаха за там. В момента ми препоръчаха едно момче срещу “Марса” в Кичука на кръстовището. Пастирал доста добре и с материали на 3М. Ще видя там или ще изчакам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepur 175 #5 Отговорено 5 Април, 2019 Само информативно,3М не е еталон за качество.Много зависи дали ще се пастира и полира.Подобна услуга с наистина добри пасти е от 150лв-200 нагоре(зависи размер на автомобила,състояние на боя и лак и прочие).И такъв процес отнема около 2 работни дни. Няма как някои да Ви каже,елате след 3часа е готова. Има подготовка,миене,клей и т.н. Темата е много интересна,често се влиза в спор услуга за 50лв срещу 200 . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #6 Отговорено 5 Април, 2019 Така е. Човека видя състоянието на боята и лака и каза че ще е мини с 4 пасти без водни шкурки (няма нужда) и това ще му отнеме около 3-4 часа. Работят двама едновременно. Ще пиша дали съм доволен след това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1240 #7 Отговорено 19 Май, 2019 (Редактирано) Колега JunkieXL гледам,че не продължи да пишеш как са нещата при теб. Днес взех Акорда от студиото и мога да покажа какво е направил юнака. Редактирано 19 Май, 2019 от Митко Йотов 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1240 #8 Отговорено 19 Май, 2019 (Редактирано) Редактирано 19 Май, 2019 от Митко Йотов 2 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1240 #9 Отговорено 20 Май, 2019 (Редактирано) Снимките ги "краднах" от техният сайт.Има още много,но на повечето колеги им е ясно и да не товаря сървъра излишно няма да качвам повече.Джантите и по тях са поработили,фаровете са с някакво керамично покритие при което не се налага фолио,всички стъкла са минати а за ламарините е ясно.Казаха три дена поне да не се мие изобщо и ако е възможно някъде на тъмно да престои за това време.Оставих им я във Вторник и в Петък следобед ми се обадиха да си я прибера. Аз отидох да оправят драскотините ако е възможно а момчетата наблегнали върху цялата кола. Както и да е.Тя колата си беше супер но дечурлигата пред блока само за няколко месеца и разказаха играта,чаках да и намеря гараж и тогава да я оправят. Редактирано 20 Май, 2019 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове