burkov 1 #1 Публикувано 24 Март, 2019 Привет! Наскоро ми съобщиха новината, че ще бъда кум и имам сложната задача да организирам ергенско парти. Никога не съм присъствал на такова и нямам никаква идея какво представляват партитата тук, в България. И се замислих къде по-добра мъжка аудитория да попитам от тук. Та момчета, ако може да се включите с някои добри предложения ще ви бъда много благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #2 Отговорено 24 Март, 2019 Каквото и да правите ,го правете в чужд град 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1240 #3 Отговорено 24 Март, 2019 Преди 2 часа, DanielDenev написа: Каквото и да правите ,го правете в чужд град +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #4 Отговорено 24 Март, 2019 Заповядай, колега: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 790 #5 Отговорено 24 Март, 2019 Това зависи от човека, ако е широко скроен купонджия, стриптийз бар и дискотека с най-близките и верните другари може да му допаднат 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #6 Отговорено 25 Март, 2019 Съберете се най-близките приятели на малдоженеца и отидете на някоя хубава вила сред природата за ден - два. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 25 Март, 2019 Трябва да познаваш пича и интересите му.Това с клуба е отживелица...Идеята на партито е "за последно свободен" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #8 Отговорено 25 Март, 2019 Стандартната процедура, която знам е хапване и пийване на домашно или заведение---->дискотека---->стриптийз клуб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове