Петър Киров 9 #1 Публикувано 15 Март, 2019 Здравейте, колеги. Има ли някой, който сам си е сменял съединителя на Honda CR V 2.2 i-ctdi 2006 г.? Интересуват ме има ли тънкости и какво се сваля от колата, за да се стигне до него. Ще съм благодарен и на техническа информация или клип по въпроса ако има някъде....аз не открих. Моя съединител си отделя долу, но забелязах, че като е студена колата сутринта и я запаля с натиснат съединител е една идея по-шумна, като след като потегля и след малко каране, шума изчезва. Предполагам е тръгнал аксиален лагер и като загрее малко се оправя. Та за това се интересувам. Благодаря предварително на отзовалите се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakota 14 #2 Отговорено 15 Март, 2019 Прочети темата, все ще ти помогне със нещо и обърни внимание на колко километра е твоята кола! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #3 Отговорено 15 Март, 2019 При мен няма приплъзване, а само по висок шум, ще кажеш, че за момента отваряш някаква преграда към двигателя и той се чува малко по силно....след малко каране - всичко е наред и няма шумове. Това е само на студена кола, примерно сутринта и само като натисна съединителя, а като го задържа натиснат шума намалява и впоследствие изчезва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolasko 11 #4 Отговорено 15 Март, 2019 Според мен единствената разлика спрямо някои други автомобили е наличието на така нареченото " Магаре" което трябва да се свали. За това е необходим задължително подемник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #5 Отговорено 15 Март, 2019 Някъде има ли сервизно ръководство да си изтегля за тези автомобили, в частност Honda CR V 2.2 i-ctdi до 2006 г? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ico76 1 #6 Отговорено 26 Април, 2019 Колега, има ли развитие по темата? Успя ли да смениш съединителя, че на доста колеги им предстои този филм ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #7 Отговорено 14 Април, 2020 Мале...не съм видял, че някой е писал...Не съм го сменял колега, той си отделя ниско и нямам проблем. Явно си има някакъв шум, но докато върви.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 476 #8 Отговорено 14 Април, 2020 Този шум може и от друго място да идва. Не забравяй, че това е дизел и проблемите дебнат зад всеки ъгъл 😂😂😂 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове