ico76 1 #1 Публикувано 14 Март, 2019 Здравейте, колеги. Днес ми изчезнаха мигачите на Сивика , аварийните също отказаха. Проверих предпазителите- здрави са. Дали релето ще е виновно за това, и ако е то от къде да си купя ново? Иначе мигачите премигват при отключване и заключване на колата с дистанционното. Нека запознати колеги да споделят решения на проблема. Става въпрос за Сивик 1.4 90 к.с. 2004 г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brokofil 18 #2 Отговорено 14 Март, 2019 Щом премигват мигачите при отключване, не е проблема в релето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 92 #3 Отговорено 15 Март, 2019 Точно в релето е. И аз бях така. Търси втора употреба или презапои твоето. Не знам защо но се окисляват спойките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ico76 1 #4 Отговорено 22 Март, 2019 (Редактирано) Точно релето се оказа. Днес го смених с друго втора употреба и светнаха мигачите. Ето и снимки на релето, за да не се чудят колегите на които се наложи да търсят реле. Редактирано 22 Март, 2019 от ico76 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K_ski 5 #5 Отговорено 24 Януари, 2021 Къде се намира, някъде под кормилото ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony® 100 #6 Отговорено 24 Януари, 2021 Да,при предпазителите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове