Trapp 9 #1 Публикувано 13 Февруари, 2019 Здравейте, днес ми се случи нещо необичайно. За първи път от както притежавам колата, се случва това. Отключвам я, отварям багажника и не след малко се включва сирената(без алармата). Пробвах какво ли не. Ключа вкарвах, запалих, не млъква. Спираше за по 3,4 секунди и пак навиваше. Откачих клемата на акумулатора, продължи да си свири, но по заглушено вече. След 2,3 минути престой без акумулатора, спря и не се включи повече. Прибрах се и откачих буксата на сирената в багажникът. За сега това ми е решението. Някой да има представа какво ми се случи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #2 Отговорено 13 Февруари, 2019 При мен правеше подобни щуротии, когато се беше намокрила ключалката на 5-тата врата. Даваше на късо и бъркаше алармата. Ако ти се е случило след автомивка или проливен дъжд, може би е от това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #3 Отговорено 13 Февруари, 2019 Преди 1 час, Trapp написа: Здравейте, днес ми се случи нещо необичайно. За първи път от както притежавам колата, се случва това. Отключвам я, отварям багажника и не след малко се включва сирената(без алармата). Пробвах какво ли не. Ключа вкарвах, запалих, не млъква. Спираше за по 3,4 секунди и пак навиваше. Откачих клемата на акумулатора, продължи да си свири, но по заглушено вече. След 2,3 минути престой без акумулатора, спря и не се включи повече. Прибрах се и откачих буксата на сирената в багажникът. За сега това ми е решението. Някой да има представа какво ми се случи? Колата англичанка ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1870 #4 Отговорено 13 Февруари, 2019 Преди 2 часа, Trapp написа: ..... след малко се включва сирената(без алармата)...... Имаш ли допълнителна аларма / освен фабричната/ и тази сирена, от нея ли е? Ако в сирената има автономно захранване, може нещо от там да е, или от кабеляците към нея.. Обикновено се задейства, когато прекъсне връзката и от акумулатора . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Trapp 9 #5 Отговорено 13 Февруари, 2019 Акумулатора показваше 12.1 V, до преди няколко дена зелената светлинка си светеше. Фабрична си е алатмата, да англичанка е. Най вероятно е от влага нещо. Не видях да има проблем с буксата, но пък ми се наложи да сменям гума с резервна един път и какво да видя, два пръста вода имаше... Явно предишният собственик я е наврял със снегът вътре, нямам друго обяснение. Искам да знам само, има ли проблем ако е по този начин, оставена. Грешки във компютъра няма. Но след като патувам сам до работа, голяма кола не ми е нужна и идва момента да я сменя. Метналл съм око към Civic Type R. Благодаря ви за отговорите, поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 313 #6 Отговорено 13 Февруари, 2019 Сменяй батерията вътре в алармата, не е от влагата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Trapp 9 #7 Отговорено 14 Февруари, 2019 Къде мога да открия дадената батерия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 313 #8 Отговорено 14 Февруари, 2019 Нестандартна е, май 7,2v беше. Отвори алармата, виж означението и и търси в ибей... Аз свързах последователно две батерии от стар моб. тел(3,7v) и си работи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове