megfili 0 #1 Публикувано 8 Февруари, 2019 Здравейте, от скоро имам Хонда Сивик 2002 год 4 врата. Централното сработва от дистанционното и отваря и затваря само багажника а другите 4 врати не реагират. От шофорската врата с ръка като заключа се чува и заключва и багажника . Нито една врата не реагира само багажника. От какво може да е ? Не съм карал хонда до сега и не съм в час със нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #2 Отговорено 8 Февруари, 2019 Най-вероятно трябва да се сменят/ремонтират машинките на вратите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brokofil 18 #3 Отговорено 8 Февруари, 2019 И 4те машинки да откажат едновремено? Много малко вероятно. Според мен е другаде проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #4 Отговорено 8 Февруари, 2019 На един приятел на Акорд 7-ма не работеха 3-те машинки и отделно патрона на шофьорската врата. Иначе отвътре заключваше от шофьорската. Това на нов внос. И аз си мислех, че ще твърде невероятно съвпадение, но като ги разглобих моторчетата бяха почернели. П.П. Гледам, че колегата/колежката е от Казанлък, та бих могъл да "ударя едно рамо" в демонтаж и ремонт на машинките (ако не са тотал щета), само не знам кога ще имам свободно време, че е много кът напоследък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5 Отговорено 9 Февруари, 2019 (Редактирано) Преди 15 часа, brokofil написа: И 4те машинки да откажат едновремено? Много малко вероятно. Според мен е другаде проблема. Не четеш внимателно. ...... Не съм карал хонда до сега и не съм в час с нещата. ........ Човека така я взема. Машинките му са за смяна . Моторчетата са заминали. Редактирано 9 Февруари, 2019 от docev 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brokofil 18 #6 Отговорено 9 Февруари, 2019 BGN 62.13 | 4pc/set Door Lock Actuator Front rear Left right Side For Hondahttps://s.click.aliexpress.com/e/bPDNfDJEТова също е много добро решениеИзпратено от моят VTR-L29 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #7 Отговорено 9 Февруари, 2019 Преди 12 часа, docev написа: Машинките му са за смяна . Моторчетата са заминали. И вси пак нека подаде ток директно на всяка машинка за проба преди смяна. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове