mazoratti 0 #1 Публикувано 6 Февруари, 2019 здравейте, имам следния проблем (за втори път): натискам копчето за отваряне на багажника, той се отваря и веднага се затваря... веднъж смених моторчето и нещата се оправоиха, за кратко. пак прави същия проблем. чудя се дали проблемът може да е от компюъра? може ли да се ресетне или трябва да се преинсталира програмата? идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #2 Отговорено 6 Февруари, 2019 При моята когато купих колата го правеше същото - оказа се, че лайсната на покрива (рейла) е излязла и багажника я мачкаше. Ако не опира в нещо ще трябва HDS диагностика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #3 Отговорено 7 Февруари, 2019 (Редактирано) Доколкото знам, мотора е безчетков и последното нещо, което би се развалило е той. Най-честата причина е в прекъснати кабели между вратата и купето, аз го играх този филм, при положение, че Акорда ми е януари 2008 г. Диагностиката ще каже най-добре какъв е проблема, може и някой датчик да е заминал, в този механизъм има доста такива. Редактирано 7 Февруари, 2019 от Tokio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 8 Февруари, 2019 Да допълня колегата Tokio, лошото е че такава диагностика на задната врата има само в Хонда (Бултрако) доколкото знам китайските диагностики я нямат, дори и HDS-ите. Мен там ми намериха изгорял датчик на долно крайно (затворено) положение. За начало почни с кабелите в пантата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mazoratti 0 #5 Отговорено 8 Февруари, 2019 какъв е този датчик...аз си мисля, че е от него, защото той е към двигателчето. ИЛИ е компютъра, защото проблемът е същия. някой имал ли е каквито и да било проблеми, за да се налага смяна на софтуера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Just'Do'It 18 #6 Отговорено 9 Февруари, 2019 Здравейте, при мен също го има този проблем, ако мога така да го нарека. При мен се появява при много топло и при много студено време (при отваряне и при затваряне). През останалото време си работи без проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #7 Отговорено 9 Февруари, 2019 На 8.02.2019 г. at 8:00, atoma написа: Да допълня колегата Tokio, лошото е че такава диагностика на задната врата има само в Хонда (Бултрако) доколкото знам китайските диагностики я нямат, дори и HDS-ите. Мен там ми намериха изгорял датчик на долно крайно (затворено) положение. За начало почни с кабелите в пантата. Грешна ти е информацията, моя Акорд даде проблем със задната врата, закачих HDS-a и той ми каза точно кой от 4-те датчика в гуменото уплътнение на вратата да сменя. След смяната, всичко си дойде на мястото. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mazoratti 0 #8 Отговорено 10 Февруари, 2019 On 2/9/2019 at 5:38 PM, Just'Do'It said: Здравейте, при мен също го има този проблем, ако мога така да го нарека. При мен се появява при много топло и при много студено време (при отваряне и при затваряне). През останалото време си работи без проблеми. On 2/8/2019 at 12:10 PM, mazoratti said: какъв е този датчик...аз си мисля, че е от него, защото той е към двигателчето. ИЛИ е компютъра, защото проблемът е същия. някой имал ли е каквито и да било проблеми, за да се налага смяна на софтуера? почти съм сигурен, че това е проблемът, защото това е температурен сензор... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #9 Отговорено 11 Февруари, 2019 Щом си толкова сигурен, смени го и пиши после да търсим заедно проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове