Jump to content

mazoratti

Фен
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mazoratti

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord Estate 2.2 i-CTDI 2004
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Contact Methods

  • Skype
    mazoratti

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Докарана на собствен ход от Англия. Два ключа Не е била ползвана от пушачи Трети собственик Сменени задни дискове и спирачни апарати; сменени всички гумени тампони, масло, ролки, нов акумулатор. Климатикът има нужда от зареждане. Устройството за GPS не работи. на 213 000мили Цена: 2200лв.
  2. като купувах колата от Англия в обявата пишеше, че е на километри. и на място ми показаха как се сменя покзанието. обаче не си спомням как ставаше. някой да по-наясно?
  3. https://myquantumdiscovery.com/honda-abs-vsa-dash-lights-stay-on-easy-fault-reset-procedure това е решението, но при мен все още не се получава... някой ако получи този проблем, да може да се оправи.
  4. здравейте, днес сменях лагер на предно колело и се наложи да откачим датчика на ABS-а (т.е. да отрежем кабела, защото датчикът е клеясал) и...светна лампата за ABS и VSA... отначало всичко си беше ок, по едно време, като карах, видях че лампата е светнала... идеи?
  5. почти съм сигурен, че това е проблемът, защото това е температурен сензор...
  6. какъв е този датчик...аз си мисля, че е от него, защото той е към двигателчето. ИЛИ е компютъра, защото проблемът е същия. някой имал ли е каквито и да било проблеми, за да се налага смяна на софтуера?
  7. здравейте, имам следния проблем (за втори път): натискам копчето за отваряне на багажника, той се отваря и веднага се затваря... веднъж смених моторчето и нещата се оправоиха, за кратко. пак прави същия проблем. чудя се дали проблемът може да е от компюъра? може ли да се ресетне или трябва да се преинсталира програмата? идеи?
  8. сещам се за два варианта: или предпазителът, който ти е сложен е по-голям и затова не е изгорял или на PN преходът на транзистора му е душло врмето...
  9. ...не помня кои бяха, но пробвай всичките от 7,5 - 10 амп.
  10. виж предпазитела (има си за дясна и лява крушка). ако е ок, виж копчето на вратата - шунтирай го и ако светне значи това е (може да не отваря добре, ако е ръжда или мръсотия...).
  11. karchoto, ще те черпя една и-нет-бира! това беше проблемът
  12. работя много и нямам време. когато направя нещо ще пиша.
  13. колко вата е резисторът, бая голям ми се вижда.
  14. ...няма ли някой хондаджия, дето работи към Хонда, да каже нещо?....
  15. лампите в багажника работят; задния плафон - не.
×
×
  • Създай нов...