Cyreon 200 #1 Публикувано 24 Януари, 2019 (Редактирано) От групата "Шофьори Бургас" във Фейсбук. "Според ПРАВОПИСА на един Полицейски инспектор от 2-ро РУП-Бургас, марката на автомобил "Хонда Джаз" в наказателния фиш е вписан като - "Хонда Джо 3" !?? Същият бетер като оная кука, дето улица "Хан Кубрат" в акта бе изписал - ул."Ханко Брат"........ И тези представляват властта и закона..." Редактирано 24 Януари, 2019 от Cyreon 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #2 Отговорено 25 Януари, 2019 Плачаааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #3 Отговорено 25 Януари, 2019 Преди 6 часа, DanielDenev написа: Плачаааа Ох, и аз не знам да се смея ли, да плача ли....трагедия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6024 #4 Отговорено 25 Януари, 2019 Човечецът не може да знае всички коли, или музикални стилове. Сигурно е преписал от някой документ, където името го е пишело на български. Ако беше проверил отзад (на багажника), можеше пък да напише "И аз". 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #5 Отговорено 25 Януари, 2019 Преди 1 час, ceco_accord написа: Човечецът не може да знае всички коли, или музикални стилове. Сигурно е преписал от някой документ, където името го е пишело на български. Ако беше проверил отзад (на багажника), можеше пък да напише "И аз". И аз мисля, че нещо подобно е станало. Той го е видял от някакъв друг документ написан на кирилица, предполагам, че е било написано нескопосано от рода на "Хонда Джа З", той буквата "а" я е прочел "о", а "З"-то го е прочел като тройка. И ако е имало разстояние между тях, ето ти го Джо три. Според мен, е добре да се измисли в актове и фишове да пишат името на английски, в случая като преписва от талона да бъде Honda Jazz. Да не говорим, че на български някои марки и модели нямат много точно произношение и съответно изписване на кирилица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6024 #6 Отговорено 25 Януари, 2019 С имената е трудно в някои държави. Примерно, новият компактен кросоувър на Шкода ще се казва KAMIQ и може да го пишат "Камик". Но винаги ще има индивиди, като в онзи стар виц, дето полицая не знаел как се пише тротоар и за да не се излага, преместил жертвата на платното. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 29 Януари, 2019 Ха ха ха, мале тези хора трябва от време на време да минават граматическа подготовка по български език Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
show_time 37 #8 Отговорено 30 Януари, 2019 дайте да видим документа, че нещо на виц ми прилича. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове