Cap_Slow 175 #1 Публикувано 26 Декември, 2018 Здравейте колеги, последно време усещам, че съединителя не е каквото трябва. Не ми харесва как отделя на първа с малко газ, на втора с ниска скорост и на при потегляне на нагорнище. Не е започнал да приплъзва все още, но искам да сондирам малко мнения и да съм подготвен. Още повече, че е много вероятно лятото да навъртя 5000км в чужбина и със сигурност няма да искам да пътувам с такъв съединител. Почетох малко из английските форуми, хората основно съветват ОЕМ и Aisin. Някой може да ли да сподели впечатления относно афтърмаркет вариантите, които поне на БГ пазара за Ashika, Aisin и Luk. OEM съединителя не ми е оферта, тъй като е почти двойно по-скъп, а не планирам да притежавам колата още дълго, което обезсмисля да правя такава инвестиция поне според мен. Ще съм благодарен на отзиви, както на марка така и на търговец от който е взета. В момента ги гледам в аутодок. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #2 Отговорено 26 Декември, 2018 Здравей колега. Десетки хора от форума, включително и аз, сме си закупили ОЕМ съединители от сайта coxmotorparts.co.uk Цената + дотавката е далеч по-низка от тази в Бултрако. Това за мен е най-доброто решение. Поздрави и весели празници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cap_Slow 175 #3 Отговорено 26 Декември, 2018 В бултрако въобще не съм си правил труда да питам. Цената в coxmpoarts я знам - 500лв без доставката. Алтернативите са в диапазона 220-330лв. Ако мислех да притежавам колата поне още 2 години, този въпрос нямаше да стои на дневен ред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #4 Отговорено 26 Декември, 2018 (Редактирано) Аз карам с Ексиди който си поръчах от Ибей и за сега над 20-30к няма никакви дертове. Подобно на това еhttps://www.ebay.co.uk/itm/FOR-HONDA-ACCORD-CM2-CL9-2-4-VTEC-K24A3-BRAND-NEW-EXEDY-CLUTCH-KIT-2002-2007/171110392760?hash=item27d6f963b8:g:1lsAAOxySFJSFgcL:rk:27:pf:0 Редактирано 26 Декември, 2018 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #5 Отговорено 26 Декември, 2018 Над 30000км съм с Aisin. Вътре, притескателя и феродовия бяха щампа Honda. Около 240-250 лв с отстъпки от приятели. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #6 Отговорено 27 Декември, 2018 Баси, мене за Aisin ми поискаха 550+лв.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cap_Slow 175 #7 Отговорено 27 Декември, 2018 Мда, цената е доста добра. Аз засега съм го намерил на 321лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 27 Декември, 2018 (Редактирано) Преди 6 часа, rollin написа: Баси, мене за Aisin ми поискаха 550+лв.... Шото ми нямаш телефона да ми звъннеш ти го дам с 200+ надолу ? 24 часа и е при теб , но вече си сложил де. Редактирано 27 Декември, 2018 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #9 Отговорено 27 Декември, 2018 Преди 3 часа, fenabg написа: Шото ми нямаш телефона да ми звъннеш ти го дам с 200+ надолу ? 24 часа и е при теб , но вече си сложил де. Фенче това беше преди 3 години, даже 4 малко след като взех колата. Ти тогава не знам да продаваше части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #10 Отговорено 27 Декември, 2018 rollin тогава да . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valkov90 18 #11 Отговорено 28 Декември, 2018 Exedy made in japan civic ep3 type R маховик перфектен втора ръка, търсиш от ebay.co.uk с warranty period и съединителя ти е 120 паунда, стоковия маховик е точно 1,7 кг по тежък. Разликата е от тук до небето, всичко ми дойде 145 паунда и 20 лв на Габиели за доставката. Повярвай ми няма да си познаеш колата с този маховик. Смених го февруари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #12 Отговорено 28 Декември, 2018 Аз направих същото преди 3-4 години но с нови части - съединител Ексиди комплект от Acura RSX Type S(уж бил малко по як), лек маховик за К20(4.5кг) и скоростна кутия от FN2 , но прецених че 5.1 файнъл е прекалено къс и сложих 4.8 от EP3 и боднах моята 6-та предавка от стоковите. Сложих и леки ролки навсякъде и наистина ефекта е Уау Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valkov90 18 #13 Отговорено 30 Декември, 2018 Единствения проблем който е досаден си остават каретата и полуоските, след като заминат оригиналните става една мъка, колега ако не можеш да се оправиш пиши на лично, ако трябва ще направя транзакцията вместо теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #14 Отговорено 30 Декември, 2018 Аз тепърва след нова година ще се захващам с карета или полуоски понеже след 4 години служба вече взех да усещам вибрации при ускорение между 60-80км/ч Тепърва ще мисля дали втора ръка или някви нови но не ОЕМ че са цифра... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord 2007 0 #15 Отговорено 28 Юни, 2022 Здравейте, наскоро, преди седмица смених съединител на хонда акорд 2007 год 2.4 бензин. Предложиха ми да сложа Aisin и такъв сложих. Сега педалът на съеденителя е мек а преди беше твърд. Съединителя обаче отделя горе и на първа при тръгване колата отново придърпва. Четох по форумите че се сменят и горна и долна помпа, не съм ги сменял. Дали те може да правят проблем? Възможно ли е да са ми сменили съеденителя некадърно? Някакви идеи и съвети с който да помогнете Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове