Стефан Панайотов 0 #1 Публикувано 26 Декември, 2018 Здравейте колеги Имам въпрос относно пищялката за коланите на Accord 2006 2.0 Facelift. При мен не пищи, когато не е сложен колан на пасажера , а пък четох в книжката, че трябва да пищи, при вас как е ? Виждам ,че има лампа на таблото още една за колан , но тя не светва при мен никога.. Притеснява ме да не би да не отчита ,че има човек и няма да се отвори airbag-а при нужда ... Да посетя ли дилър или мога сам да проверя/оправя ако има нужда ? Благодаря ви предварително . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1243 #2 Отговорено 26 Декември, 2018 Най сигурният начин за проверка е да качиш пасажер и той да не сложи колан и ако не ти сигнализира до двадесет метра,че пасажера не си е сложил колана значи или софтуерно е изключен (при много марки може) или аербека е отварян и е махнат (имало е лек удар). Гледах един клип в ю-туб на руснаците когато купуваш кола първото нещо е да дръпнеш леко корите не възглавниците да се види дали са там.Можеш да си го намериш сам ако имаш интерес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #3 Отговорено 26 Декември, 2018 При мен свети и мига само на шофьорската седалка. До колкото знам нашия модел няма кантар и няма как да знае дали има пасажер. Според мен всичко ти е ОК и така трябва да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #4 Отговорено 26 Декември, 2018 За пасажерската седалка няма зумер..! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Панайотов 0 #5 Отговорено 26 Декември, 2018 (Редактирано) @Митко Йотов няма, не се обажда за колан, когато има пасажер без колан. Да не му гласувам много доверие ,че ще отвори ейрбега значи. @h5rov при теб сигнализира ли за колан на пасажера ,когато не го в сложил? Редактирано 26 Декември, 2018 от Стефан Панайотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #6 Отговорено 26 Декември, 2018 Няма как да разбере, че има седнал пасажер след като няма кантар в седалката. При 7ма ген. индикира само при не закопчан колан на шофьора. Има стара тема дори как с изключване на букса под седалката се елиминира и това, но не е добра практика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1243 #7 Отговорено 26 Декември, 2018 Сори.Мислех,че при седма е както при осма.Грешката е в моя телевизор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Панайотов 0 #8 Отговорено 27 Декември, 2018 Мерси много колеги ! Бях се шашнал малко , сега ми е олекна Живи , здрави и весели празници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #9 Отговорено 27 Декември, 2018 Айде влезнах във филма и аз. Разбрах, че няма зумер на пасажерската седалка, но друго ме притеснява. На пасажерското място на слънце си личат линиите на еърбега. Очертава се квадрата и и още 2 криви линии през него. Това гаранция ли е, че е гърмял или е срещано явление? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 47 #10 Отговорено 27 Декември, 2018 И при мене се вижда как е съвсем леко потънала кожата, но го преживях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #11 Отговорено 27 Декември, 2018 Ако е гърмял не си личат, а направо е скъсан. Така, че споко. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #12 Отговорено 27 Декември, 2018 Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове