XEPAKOBO 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2018 Здравейте, наскоро си закупих CR-V 2008 2.4 и при вдигане на прозореца на шофьора, който е auto има проблем. Състои се в това, че при вдигане на auto се затваря и веднага след това се спуска сам до средата. Предложете решение или дайде контакт на човек или сервиз, който може да отсрани проблема. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DMZ 125 #2 Отговорено 8 Декември, 2018 При мен беше модула за управление на стъклата. Отначало ми го правеше около веднъж в месеца, а с времето все по- често. Купих нов, който нещо не беше същия като оригиналния. След това взех втора употреба и се оправиха нещата. Затова ако го сменяш провери дали е същия като твоя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #3 Отговорено 9 Декември, 2018 Може да питате Тук 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1240 #4 Отговорено 9 Декември, 2018 Преди 4 часа, aleksandur написа: Може да питате Тук Точно! Много са добри. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XEPAKOBO 0 #5 Отговорено 9 Декември, 2018 Преди 6 часа, aleksandur написа: Може да питате Тук Благодаря, колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #6 Отговорено 21 Декември, 2018 Проблема се оправя за 3 минути-даже са много,като се ресетне модула на стъклата и се обучи на ново.Това се получава след смяна на акомулатор или загуба на ток.Така че се прави тази процедура и не се ходи на маистор да ви взима парите-вече ако не помогне се прибягва до там,но едва ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DMZ 125 #7 Отговорено 21 Декември, 2018 Значи моя модул можеби съм го сменил напразно. Ако на някой му трябва може да се поразровя и да му го дам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #8 Отговорено 21 Декември, 2018 Най вероятно да,другия които си взел като е свален и се е ресетнал,после си го сложил обучил си стъклата и е тръгнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове