Иван Крумов 1 #1 Публикувано 8 Декември, 2018 (Редактирано) Здравейте и от мен От 2 месеца се сдобих и с HR-V след като година това направих и за жената само че с Jazz.В общи линии още навлизам в материята.Със студеното време ползвам нагревателя на задното стъкло редовно и ми дразни ,че като го включа лампата не свети.Същото е и на аварийните. Днес свалих копчето и установих че има 2 крушки за нагревателя и само една на аварийните. Ако може някой да ми каже от къде да си купя ще съм ви много благодарен. Редактирано 8 Декември, 2018 от Иван Крумов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #2 Отговорено 8 Декември, 2018 Взимаш старата в магазина и крушки да искаш,тудно ли се сваля бутона за аварийните,че и на мен не ми свети 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1508 #3 Отговорено 8 Декември, 2018 (Редактирано) В всеки магазин за автоаксесоари, е от по заредените ето така или ако имат с цокъла но едва ли. Сам ще си прекараш жичките и завартиш. В тази тема е разисквано доста за крушките има и линкове Редактирано 8 Декември, 2018 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иван Крумов 1 #4 Отговорено 8 Декември, 2018 (Редактирано) Дано да има с цокъл,някъде.В 2 магазина в Люлин не бяха виждали такива.Тези отгоре имат гумено покритие в различен цвят.И аз не бях виждал такива до този момент.Колега сваля се елементарно копчето.Панела е на щипки.От долу има 2 и се откопчават най-лесно.После дърпаш равномерно от двете страни и накрая от горната страна има още 2.Копчетата са на панела,натискаш щипката на буксата на кабела и дърпаш.След това самото копче има 2 щипки и след натискане то излиза напред.Крушките са от страни и се свалят с малка отверчица. Редактирано 8 Декември, 2018 от Иван Крумов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #5 Отговорено 8 Декември, 2018 крушките имат гумени шапчици различни цветове аз си ги купих отделно от крушките от Вики ват в Пловдив. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 121 #6 Отговорено 8 Декември, 2018 Аз ги намерих в Омега лайт вървят заедно с цокълчето. Не съм сигурен, но мисля че се водиха Т3. В София гледам че имат склад и магазин в Студентски град- ул. Проф. Атанас Иширков 22 Вх Б. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове