Mironch0 23 #1 Публикувано 27 Ноември, 2018 Привет в "Ретроградния Меркурий"... Снощи за втори път имах произшествия, причинено от бус ... от първото успях да избягам от буса, но се нахаках в бордюра и щета - джната + реклаж, но снощи - не успях. Проблема стана на Сливница-Люлин, точно пред Мото-Пфое - на пешеходната... Та спирам аз на пешеходната, минава си жената и ни в клин, ни в ръкав, след 10-тина секунди едни кратки спирачки зад мене и аз бях на 2 метра от мястото, на което бях спрял, почти пресякох пешеходната .... та щетите не са видими от космоса, но ще ми костват бая нерви ... бронята беше вдлъбната и почти долу, но с един удар, се върна в изходно положение, за което евалата на хонда! Та щетите са заведени в ЛевИнс, но от там искат оценка от майстор, който да свали бронята и да се види и останалите щети по вътрешната част на ламарината и да ги викне за да снимат и дооценяват - дайте адрес на майстор или съвет какво се прави вече... По моя оценка - капака ще е на старо, текущия се затваря трудно и стои една идея на горе ... уфффф трудно ми е да мисля в момента - дайте малко съвети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #2 Отговорено 29 Ноември, 2018 Някой да препоръча тенекеджия-майстор в района на Захарна Фабрика и околия (Люлин, Надежда, Света Троица) за София? (може и за Перник, но се съмнявам някой да знае чак за там) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #3 Отговорено 29 Ноември, 2018 Бреййй, явно във форума няма хора минали по "тоя път" ... ми намерих един пич през обява в OLX-то, да видим как ще е ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 29 Ноември, 2018 Аз моята я правих в дружба, като блъснах едно бмв. Но човека е по-скоро механик и все пак я оправи доста добре. https://www.facebook.com/EclipseService/ Човека кара хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 29 Ноември, 2018 Преди време ми дадоха един контакт, но колата беше тотализирана преди да мога да се възползвам от тенекеджийски услуги. Светльо о888 00о 16три Беше много отдавна, да не те излъжа, но беше май Герман, Лозен, Панчарево - някъде в тая посока. Ако все пак не ти е много далече звънни един телефон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #6 Отговорено 3 Декември, 2018 Аз вече я оставих в Надежда 1, ул, Цветан Витов 25 ... ще пиша след като си я взема за какво и колко ми е струвало и дали съм доволен, че ми предстои и повторно изкърпване на праговете... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #7 Отговорено 10 Декември, 2018 Взех си колата от младежа, доволен съм от работата му, а именно: -смяна на заден капак с окабеляване; - смяна на жило и смяна на ключалка за отваряне на задния капак; - изправяне на гредите; - залепи ми бронята, че се беше пукнала малко (5 ст. отворче). Имам и забележки де - дадох му нова ключалка, но явно теста за напасване на вратата е бил на нея и я е преебал малко, камерата ми за заден ход вече не работи (изгоряла) и задния капак от едната страна малко не е на баш ... Та всичкото това нещо ми струваше 350 лева за работа. В крайна сметка - да препоръчвам го! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #8 Отговорено 17 Декември, 2018 нов проблем, след голямо разкачане на кабелите, онивених майстора за изгорялата камера - бачка си ... моя грешка ... *^_^* НО имам сериозен проблем (който пак си е по моя вина) - та след като си взех колата, човека ми каза, че не е успял добре да намести багажника и стои малко отворен в едната си част - е не се забелязва, но след като я измих, багажника ми се наводни :-( Има ли опция да се реголира нивото на дозатваряне на този багажник? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #9 Отговорено 17 Декември, 2018 (Редактирано) Има....ама вероятно леееко ти е поддала задницата между двата стопа. Редактирано 17 Декември, 2018 от росенKN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #10 Отговорено 18 Декември, 2018 ... т.е. тенекеджията не си е свършил работата? ... явно ще трябва да му звънна за втора среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #11 Отговорено 18 Декември, 2018 имам още един проблем, май ми превъртяха гайките на скобата за затваряне на багажника, явно ремонта е бил голям ... почват да излизат много болежки след ремонта при младежа, което не ми харесва. Та има ли начин да се стигне до гайката или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #12 Отговорено 20 Декември, 2018 аз да си продължа ... ходих при младежа, значи за горното, се оказа, че не болчето се е разнитило, а на гайката са се замазали резбите, та беше лесно. Остана ми само проблема с теча в багажника ... трябва да взема да направя една снимка да покажа ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #13 Отговорено 6 Януари, 2019 Имам нов проблем, за който се нуждая от препоръки и мнения... От Пернишката автоморга-Мирос , се набутах, като взех един крив теглич, който се надявах да не е много крив, но уви ... Та понеже не мога да го върна, се нуждая от съвет къде изправят тегличи - давам и няколко снимки, на които се вижда какъв е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове