umicore 0 #1 Публикувано 19 Ноември, 2018 (Редактирано) Здравейте! Имам нужда от помощ относно предното окачване на моята Хонда, за което предварително Благодаря. Проблема се състои в това, че се чува дразнещо притракване отпред в ляво въпреки, че всички шарнири, биалетки, накрайници и втулки са сменени. Възможно ли е да е от тампон на амортисьора или от самия амортисьор? Редактирано 19 Ноември, 2018 от umicore Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #2 Отговорено 19 Ноември, 2018 Ако трака при завой е каре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
umicore 0 #3 Отговорено 19 Ноември, 2018 Не е каре със сигурност. Звука наподобява като при разбита биелетка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #4 Отговорено 19 Ноември, 2018 Преди 1 час, umicore написа: Не е каре със сигурност. Звука наподобява като при разбита биелетка... Хм...... и при мен е същото,но само когато застудее. И при мен се получава такова притракване на неравност въпреки,че всичко е здраво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 19 Ноември, 2018 Блокирал амортисьор. А ако е английска сглобка и е болка това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
umicore 0 #6 Отговорено 19 Ноември, 2018 Японка е.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 19 Ноември, 2018 Еми при положение,че всичко друго е здраво..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #8 Отговорено 19 Ноември, 2018 При положение че всичко е здраво - рейка. И при мен лопа от как я имам. Нито се увеличава нито намаля с времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bojko1979@abv.bg 26 #9 Отговорено 21 Ноември, 2018 Проверили ли сте вътрешните кормилни накрайници? Пробвайте и луфта на рейката, но не страничен, а с разклащане на кормилните накрайници нагоре-надолу, за да проверите дали има луфт във втулките. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
umicore 0 #10 Отговорено 21 Ноември, 2018 Разбрах, ще пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове