Kissman 4 #1 Публикувано 12 Ноември, 2018 Здравейте колеги,двете ми задни врати почнаха да скърцат и май по-трудно взеха да се затварят.Някъде бях чел,че не се смазват пантите,а се сменят.Аз опитах да ги смажа,ефект няма.Някой ако е имал този проблем може ли да сподели сложно ли е такава смяна,къде го правят и какви пари е.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 12 Ноември, 2018 Аз пръсках с АмсОйл и не съм имал проблем от тогава, но не помня името точно, защото взех 2-3 вида накуп. Единият беше HD версия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1808 #3 Отговорено 12 Ноември, 2018 Преди 1 час, Kissman написа: Някой ако е имал този проблем може ли да сподели сложно ли е такава смяна,къде го правят и какви пари е.Благодаря. Не съм имал още такъв проблем ,но нещо такова трябва: Check Assy Door Stop, Checker Comp Rear Door for Honda accord 2002 2003 2004 2005 20062007 OEM:72880-SDC-A01 LH or RH?https://s.click.aliexpress.com/e/uYXq2rI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kissman 4 #4 Отговорено 12 Ноември, 2018 Преди 4 часа, JHM написа: Не съм имал още такъв проблем ,но нещо такова трябва: Check Assy Door Stop, Checker Comp Rear Door for Honda accord 2002 2003 2004 2005 20062007 OEM:72880-SDC-A01 LH or RH?https://s.click.aliexpress.com/e/uYXq2rI Това панта за задна врата ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1808 #5 Отговорено 12 Ноември, 2018 (Редактирано) Не,това е стопер (оптегач),но много вероятно там да се крие проблема. Редактирано 12 Ноември, 2018 от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6249 #6 Отговорено 13 Ноември, 2018 Обикновено скърцат (по-скоро стържат) ролките вътре във въпросния обтегач/фиксатор. Случвало ми се е и на предния и на този Акорд (все на задните врати). Смазвам и карам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #7 Отговорено 13 Ноември, 2018 Проблема идва от неползването им. Предните не скърцат, защото се ползват ежедневно. При мен първата скърцаща врата беше задна дясна, понеже там почти не се отваря, после и лявата, но в пъти по-малко. Дясната й бяха нужни 4-5 постепенни смазвания, лявата се оправи от първия път. Сега чат пат като се сетя при паркиране или тръгване, раздвижвам вратата с няколко къси и няколко пълни отваряния, от тогава не ме е дразнила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #8 Отговорено 13 Ноември, 2018 Т.е. смазвате пантите и видимите части на отворена врата, без да махате кората и да се разглабя, нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6249 #9 Отговорено 13 Ноември, 2018 Да, но пак с уточнението че пантите не са основния "скърцащ" елемент, макар и да са "главният заподозрян" за автора на темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1808 #10 Отговорено 13 Ноември, 2018 Заедно с предположението,което казах по горе,да добавя че има писано тук за тези съчми вътре в обтегача,кое и как. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове