Бат Станчо 0 #1 Публикувано 9 Ноември, 2018 Здравейте Колеги, с какъв антифриз се зарежда охладителната система на Сивик 7-ма генерация? По-специално моята 1.6 бензин 2001 - Англичанка. В ръководството пише само количеството, но не срещнах никъде точно какъв антифриз се слага. Помагайте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko3119 2 #2 Отговорено 9 Ноември, 2018 С оригинален антифриз на Хонда, има го в Бултрако например! Иначе ако някой е слагал нещо друго - да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бат Станчо 0 #3 Отговорено 9 Ноември, 2018 От Ямбол съм, как се пазарува от бултрако? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_ks 13 #4 Отговорено 9 Ноември, 2018 От Ямбол съм, как се пазарува от бултрако?Аз си поръчах антифриз от Бултрако Варна, и ми го изпратиха с куриер миналата есен. Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wessly 3 #5 Отговорено 21 Декември, 2018 Febi Bilstein G12+ лилав, сменен преди година - много съм доволен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #6 Отговорено 21 Декември, 2018 Какъвто и да сложиш няма да сгрешиш. Гледай да го смениш след 2-3 години, обаче. Ако е от розовия може да караш и 160 000 км, но недей слага такъв, защото преди това трябва да промиеш цялата систе, за да няма останало от синия (хондовия) или зеления (обикновения). Карал съм и със син и със зелен - няма разлика. Синият на Хонда е направен сутрин колата по-бързо да достига оптимална температура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2826 #7 Отговорено 21 Декември, 2018 преди 47 минути, Takumi Fujiwara написа: Синият на Хонда е направен сутрин колата по-бързо да достига оптимална температура. ?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #8 Отговорено 21 Декември, 2018 ако не ти се слага Хондов Eто и една добра марка син антифриз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #9 Отговорено 21 Декември, 2018 Febi Bilstein Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове