Petargazdov89 4 #1 Публикувано 23 Октомври, 2018 Здравейте имам следния проблем от време на време педала на газта става твърд и набира по трудно ....в други случай си е супер еластичен и си поема колата без проблем дори в ниски обороти с минимална газ на 2 3 си върви ..... може ли да е датчик положение на педала на газта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6134 #2 Отговорено 23 Октомври, 2018 Ако педалът физически се втвърдява, по-скоро огледай нещо да не опира в него или да е проблемна бронята на жилото, което управлява въпросната електронна газ. Симптомите за нейната неадекватност са други. Има писано -порови се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #3 Отговорено 23 Октомври, 2018 Ровил съм но поне аз не откривам нищо за това писах тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #4 Отговорено 23 Октомври, 2018 И аз бих посъветвал да прегледаш дали педала не упира в нещо и ако не то тогава да прегледаш жилото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DooMKn1ght 0 #5 Отговорено 12 Май, 2019 Здравейте колеги и аз имам едно питане...понеже при мен вече е ясно че е датчика за положение на педала...мога ли да мина само с смяна на самата електроника или трябва целия комплект защото цената за комплект и само електрониката без жилото и т.н. е е доста различна и като цяло съм намерил няколко вида ако може някой запознат да изкаже мнение и да ме насочи кои вид да избера прилагам и линк https://www.ebay.co.uk/p/Genuine-Honda-Accord-Accelerator-Pedal-Sensor-37971RBB003/1715953652 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1261 #6 Отговорено 12 Май, 2019 (Редактирано) преди 34 минути, DooMKn1ght написа: Здравейте колеги и аз имам едно питане...понеже при мен вече е ясно че е датчика за положение на педала...мога ли да мина само с смяна на самата електроника или трябва целия комплект защото цената за комплект и само електрониката без жилото и т.н. е е доста различна и като цяло съм намерил няколко вида ако може някой запознат да изкаже мнение и да ме насочи кои вид да избера прилагам и линк https://www.ebay.co.uk/p/Genuine-Honda-Accord-Accelerator-Pedal-Sensor-37971RBB003/1715953652 Редактирано 12 Май, 2019 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #7 Отговорено 7 Юни, 2019 При подаване на газ на първа и леко отпускане на педала ме лашка все едно съм в море с лодка и забиване на предница.... Понеже нямам грешки може ли да е датчика на педала.... За тест когато е нормално всичко стигам до лютеницата на 2ра до към 80 ... 100 км и то много бързо и отпускам защото знам, че не е хубаво .... А когато ги има лашканията и забиванията реве повече и по трудно ги прави до 60 пак на 2ра.. Като педала е осезаемо по-твърд... Дефакто не се ворсира както трябва някакво такова обяснение имам за мене си 🙂 да даде грешка хубаво ще е... Но не дава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 7 Юни, 2019 Имам и аз такова усещане, но при мен даде грешка и смених сензора на педала - без промяна на това поведение. Живо се интересувам какво може да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #9 Отговорено 9 Юни, 2019 Надявам се все някой да искаже мнение и да е в час с тия Хонди има хора в форума които разбират повече от измислените майстори.... Карат я на проба грешка уж знаят какъв точно е проблема ... оказва че според мненията тук в Бг се броят на пръсти майсторите който са в час с Японските коли.... В моя край нито диагностика на живи данни четат като хората да бе говориме че слагат под общ знаменател Ваг групи с Японските машини.... Принципа е до някъде един и същ но си има тънкости за който не знаят... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове