Jump to content
Sign in to follow this  
Cap_Slow

Какво сменихте по вашия Акорд през последната година?

Recommended Posts

Posted (edited)
Преди 9 часа, Г.Писаров написа:

@dexter99 а симптом някакъв имаше или превантивно го смени?

реших превантивно да я проверим и се оказа,че я хващам навреме. Веригата на белези се разминаваше със зъб и половина,имам и клип колко беше разтегната.Отделно клапаните ги бях регулирал при един познат,който си остави ръцете и ги беше направил много хлабави. 0.55 изпускателни и 0.38 всмукателни и тракаше доста мотора. Сега мотора утихна и върви както трябва.

Преди 1 час, Ангел1 написа:

Предполагам,ремонта е извършен тук Chakov Garage ?

Точно там,реших да им се доверя на момчетата,правят само хонди и си разбират от работата,препоръчвам ги.

Edited by dexter99
  • Like 2
  • Thanks 1

@dexter99 извинявам се, че не уточниха - за шарнира питах дали имаше симптом?

При потегляне чувам едно скърцане като щурче,явно не е било от шарнира защото продължавам да го чувам ама нямам нерви вече :D

• Like 1

Off Topic

Преди много години (и порди спецификата на бившата ми служба) майка ми реши че не чувам добре и да ида на ушен.

Там преглед, някакви промивки - уж доволен, докато се качих в Сивика си. Напрао изпаднах в потрес! Имах чувството че чувам как тече токът към свещите даже. Всички периферни шумове и звуци за които не подозирах, че може да ги долавя човешкият слух ме нападнаха още с потеглянето. От тогава не се занимАам с глупости и съм си добре. Само дет сега жената вика - "Ти въобще не ме чуваш какво ти говоря". Явно и тя е минала в категорията "фонов шум". Не ми се сърди (приела ме е), но и се налага да ми повтаря, ама аз като в оня виц: "Защо ми повтаряш по 5 пъти 1 нещо, като на мен още от първият не ми пука".

Та така. Чувам ли мотора, гумите и музиката - достатъчно ми е. ;)

• Haha 5