sarakrumova 0 #1 Публикувано 4 Октомври, 2018 Здравейте, В началото на годината си купихме хонда fr-v и предстои да изберем зимни гуми в рамките на тази седмица. Размерът е 205/60/16 ако има значение. Не сме карали ван досега и ми се иска да ми препоръчате хубави зимни гуми от среден към висок клас като изискването е да са добри откъм износване, защото пътуваме много (за 3 месеца сме изминали 21хил. Км). За мокро, сняг, киша и тн искаме да държат супер. С бебе сме и не искаме да правим компромис. Препоръчват ни Vredestein sportrac 5, Uniroyal MS plus 77, Fulda и Gislaved, но предложете според вашия опит това, което ще ни свърши най-добра работа! Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 4 Октомври, 2018 Ако имате възможност според мен изборът е Bridgestone Blizzak, Dunlop Winter Maxx, Continental Winter Contact. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #3 Отговорено 4 Октомври, 2018 Преди 1 час, sarakrumova написа: С бебе сме и не искаме да правим компромис. Много правилно, ето тези. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4 Отговорено 4 Октомври, 2018 Само за протокола - зимните на Vredestein са Snowtrac. Мисля, че има достатъчно изписано във форума за гуми (и в другите раздели). JHM и Mkilla са дали Continental WinterContact, подкрепям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sarakrumova 0 #5 Отговорено 4 Октомври, 2018 За vredestein аутокорект-а ми е поправило snowtrac нa sportrac а за nokian wr d4 какво ще кажете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g_georgiev 7 #6 Отговорено 4 Октомври, 2018 Карал съм с Нокиан предишната ми Хонда ЦРВ с тези и бях много доволен. Цитат " Nokian WR D4 – първата в света зимна гума от най-високия клас А за сцепление с мокра настилка съгласно етикета за гуми на ЕС" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове