Jump to content

sarakrumova

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно sarakrumova

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Fr-v
  • Пол
    Женски
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте! Не исках да създавам нова тема, тъй като не знам проблемът на моята Хонда дали няма връзка с компресора, но става дума за следното: от миналото лято, та и от по-рано при запалване на двигателя и първоначално включване на климатика в топло време най-вече, започва да се чува свистене от ремък и това продължава около 10 секунди, след което спира. Говорихме с майстора, който я поддържа и той казва, че нямало проблем- да си я караме така докато не стане постоянно свистене.. Мен това много ме дразни, а и не знам дали нещо друго не се прецаква в момента заради това, че не сме оправили проблема с ремъка. Като цяло климатика си бачка супер като изключим това свистене. Някой може ли да ми помогне с насоки какво и как да направим? Колата е Fr-V, 1.7.
  2. Страхотен семеен автомобил, с който за съжаление трябва да се разделим. Внесен от Холандия миналата година за лично ползване. Обслужван винаги на време, по него няма какво да се сменя (накладки, дискове, амортисьори, ремъци и тн). Монтиран газов инжекцион с бутилката на мястото на резервната гума (разход между 10-15/100- зависи как се кара). Пробег 190200 км. Алуминиеви джанти 16" с летни гуми Vredestein Sportrac 5, а допълнително получавате и зимни Vredestein Snowtrac 5, купени миналата зима нови. Мултимедия на Хонда с блутуут и навигация (няма на България за жалост), както и три DVD устройва за всяка от трите задни седалки. Круиз контрол и мултифункционален волан! Монтирано професионално слънцезащитно фолио на задните стъкла и багажника с гаранция 7 години от 2019та. Парктроник Dunlop! Всичко е платено, има винетка до февруари месец! Цената е съобразена със състоянието, по автомобила наистина няма какво да се обслужва, не са пестени пари изобщо! Намира се в София, но пътуваме често до морето, може да се види и във В. Търново. Цена 9000 лв За контакт 0894502222 Васил Крумов Мога са изпратя още снимки по вайбър, понеже са по-големи като формат и не ми позволява да кача доста от тях. Поздрави!
  3. За vredestein аутокорект-а ми е поправило snowtrac нa sportrac а за nokian wr d4 какво ще кажете?
  4. Здравейте, В началото на годината си купихме хонда fr-v и предстои да изберем зимни гуми в рамките на тази седмица. Размерът е 205/60/16 ако има значение. Не сме карали ван досега и ми се иска да ми препоръчате хубави зимни гуми от среден към висок клас като изискването е да са добри откъм износване, защото пътуваме много (за 3 месеца сме изминали 21хил. Км). За мокро, сняг, киша и тн искаме да държат супер. С бебе сме и не искаме да правим компромис. Препоръчват ни Vredestein sportrac 5, Uniroyal MS plus 77, Fulda и Gislaved, но предложете според вашия опит това, което ще ни свърши най-добра работа! Благодаря!
×
×
  • Създай нов...