Jump to content

HellMad

Фен
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About HellMad

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Fr-v, Cbr f2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Перник

Recent Profile Visitors

1015 profile views
 1. В крайна сметка взех нов от Autodoc. Хванах някаква промоция и излезе 700 лв (сташна прмоция :Д, обаче в България най-ниската цена след отстъпка беше 1712.56 лв). Старият ще го направя и него някога, понеже поражението не е голямо. Благодаря на отзовалите се.
 2. Здравейте колеги, Някой да има идея от къде мога да купя кора под мотора (без значение пластмасова/метална), както и щита. На него му намерих парт номера 74111-SJD-E00, но за кората... не успях. Някой може ли да съдейства? Ако продава кора - още по-добре. Поздрави.
 3. Здравейте колеги, закъсах го с компресора на климатика и питането ми е следното: на 1.7 бензин, различен ли е от другите двигатели, че няма намиране.... Ако някой сулзайно има, макар и сзупен - също ще е от полза. Реално лагера е превъртял в шийката и сега създава луфт и търка в бобината и ще я запаля отново. Благодаря.
 4. Здравейте, колеги. Христос Воскресе! Питането ми е такова: Ясно е, че фабричната навигация като такава е тотално безполезна заради липсата на карти и прочее, но: 1. Може ли да сложа навигация на местото на радиото от друго FR-V? 2. Имате ли идея за друга мултимедия, която да пасне на местото на оригиналното радио? Някаде в тубата видях, че има опция, обаче е твърде оскъдна информацията. Благодаря предварително. Весели празници.
 5. Привет, някой идея как/къде мога да проверя модела на компресора на климатика по рама, без да се налага да го свалям На FR-V, 1,7 V-tec предполагам не е само един модел. По разни сайтове за части ми излиза Keihin HS090L, но при "дабъл чек" излиза, че това се монтира само на Прелюд. Някой идея?
 6. Малко е замряла темата и не вярвам да я съживим, но да не отварям нова... Проблема продължава да се появява периодично. Клапаните са регулирани! Набива ми грешка само тогава, когато колата автоматично прехвърля бензин/газ и само докато работи на бензин. Тогава и по-трудно (т.с. трябва да и подам газ) пали. Ако я оставя да работи само не бензин - няма проблем. Ако сменя автоматично на газ - когато премине на газ - няма проблем. Само в периода преди да премине - единият цилиндър липсва. Май е за газаджия, и ще я закарам, но ако някой същевременно има идея... Поздрави
 7. Дам, вероятно ще има недоразумения. На мен ми отне една седмица да убедя продавача, че за FR-V не става, явно не става и за други модели. Аз по инерция копирах описанието на продавача, като махнах ФРВ, понеже за него разбарх, че не става. Продавача ми върна 3 долара, та правя и аз отстъпка - нова цена 30 лв. (За да не вкарам някой в приключение - изпращам го, като се разбере дали работи или не и ако човекО е свестен - ще ми го плати)
 8. Здравейте колеги, отново. Да не отварям нова тема... Тая работа я прави само на бензин. Мине ли на газ - работят идеално и четирите цилиндъра. Идеи? Налягане на бензиновата помпа, клапани, дюза? Не ми идва нищо наум.
 9. Здравейте, купих заготовка за ключ с дистанционно и транспондер, но се оказаха неприложими за FR-V-то 434Mhz, ID46. Приложимо за CR-V, Civic, Jazz, HRV Имам два броя, но единият ключ е нарязан, което прави използваема само електрониката и транспондера. Цена - 35 лв за двата. Намират се в Перник, 0898 5 8383 5 Ако някой има ключ, който да мога да ползвам - може да ги разменим.
 10. Има резон в това предположение, но обикновено искат да се смени. Би било хубаво да се проучи.
 11. Здравейте колеги, Покрай разни “проучвания” реших информативно да проверя цената на някои части. Познат потърси сегменти и лагери (в интерес на истината каза, че ще намери евтини части) и ми обяви цени, които са плашещо ниски. Та... питането ми е (може и да не е за този раздел): Какво ви е мнението за афтърмаркет частите - сегменти, лагери и прочее? Заслужава ли си “риска” от спестените пари в сравнение с оригиналните части (информативно - за ФР-В-то - афтърмаркет - 130 лв за четири броя сегменти с/у 72-3 лв за комплек на бутало)? Кои от аналозите са ок и от кои да бягаме? п.п. Не успях да намеря подобна тема.
 12. Не знам всъщност, някъде това прочетох, което не значи, че го кредитирам на 100 процента. Като цяло пропан-бутана гори спрямо съотношението на двете, но в общият смисъл не би трябвало да има значимо разлики в горенето. Нещо друго забелязах. Колата като цяло гори масло. В момента, в който маслото намалее - започва да го прави този проблем. Не виждам взаимовръзката, но корелацията я има....
 13. Мислиш ли, че ако сипа масло с още по-високо качество, ще спре да го гори? Все още доливам такова, каквото беше сипал майстора след обслужване на мотора.
 14. Не, бе. Не че не се регулират въобще, но не е като да караш с изпарител. на газ минава след минута до две, не съм го засичал.
×
×
 • Create New...