Jump to content

HellMad

Фен
 • Мнения

  35
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно HellMad

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Fr-v, Cbr f2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Перник

Последни посетители

361 профилни разглеждания
 1. HellMad

  Компресор климатик

  Привет, някой идея как/къде мога да проверя модела на компресора на климатика по рама, без да се налага да го свалям На FR-V, 1,7 V-tec предполагам не е само един модел. По разни сайтове за части ми излиза Keihin HS090L, но при "дабъл чек" излиза, че това се монтира само на Прелюд. Някой идея?
 2. HellMad

  P0304, Misfire in Cylinder 4

  Малко е замряла темата и не вярвам да я съживим, но да не отварям нова... Проблема продължава да се появява периодично. Клапаните са регулирани! Набива ми грешка само тогава, когато колата автоматично прехвърля бензин/газ и само докато работи на бензин. Тогава и по-трудно (т.с. трябва да и подам газ) пали. Ако я оставя да работи само не бензин - няма проблем. Ако сменя автоматично на газ - когато премине на газ - няма проблем. Само в периода преди да премине - единият цилиндър липсва. Май е за газаджия, и ще я закарам, но ако някой същевременно има идея... Поздрави
 3. Дам, вероятно ще има недоразумения. На мен ми отне една седмица да убедя продавача, че за FR-V не става, явно не става и за други модели. Аз по инерция копирах описанието на продавача, като махнах ФРВ, понеже за него разбарх, че не става. Продавача ми върна 3 долара, та правя и аз отстъпка - нова цена 30 лв. (За да не вкарам някой в приключение - изпращам го, като се разбере дали работи или не и ако човекО е свестен - ще ми го плати)
 4. HellMad

  P0304, Misfire in Cylinder 4

  Здравейте колеги, отново. Да не отварям нова тема... Тая работа я прави само на бензин. Мине ли на газ - работят идеално и четирите цилиндъра. Идеи? Налягане на бензиновата помпа, клапани, дюза? Не ми идва нищо наум.
 5. Здравейте, купих заготовка за ключ с дистанционно и транспондер, но се оказаха неприложими за FR-V-то 434Mhz, ID46. Приложимо за CR-V, Civic, Jazz, HRV Имам два броя, но единият ключ е нарязан, което прави използваема само електрониката и транспондера. Цена - 35 лв за двата. Намират се в Перник, 0898 5 8383 5 Ако някой има ключ, който да мога да ползвам - може да ги разменим.
 6. Има резон в това предположение, но обикновено искат да се смени. Би било хубаво да се проучи.
 7. HellMad

  Афтърмаркет части

  Здравейте колеги, Покрай разни “проучвания” реших информативно да проверя цената на някои части. Познат потърси сегменти и лагери (в интерес на истината каза, че ще намери евтини части) и ми обяви цени, които са плашещо ниски. Та... питането ми е (може и да не е за този раздел): Какво ви е мнението за афтърмаркет частите - сегменти, лагери и прочее? Заслужава ли си “риска” от спестените пари в сравнение с оригиналните части (информативно - за ФР-В-то - афтърмаркет - 130 лв за четири броя сегменти с/у 72-3 лв за комплек на бутало)? Кои от аналозите са ок и от кои да бягаме? п.п. Не успях да намеря подобна тема.
 8. HellMad

  P0304, Misfire in Cylinder 4

  Не знам всъщност, някъде това прочетох, което не значи, че го кредитирам на 100 процента. Като цяло пропан-бутана гори спрямо съотношението на двете, но в общият смисъл не би трябвало да има значимо разлики в горенето. Нещо друго забелязах. Колата като цяло гори масло. В момента, в който маслото намалее - започва да го прави този проблем. Не виждам взаимовръзката, но корелацията я има....
 9. HellMad

  V-TEC, грешка Р2646, FR-V

  Мислиш ли, че ако сипа масло с още по-високо качество, ще спре да го гори? Все още доливам такова, каквото беше сипал майстора след обслужване на мотора.
 10. HellMad

  P0304, Misfire in Cylinder 4

  Не, бе. Не че не се регулират въобще, но не е като да караш с изпарител. на газ минава след минута до две, не съм го засичал.
 11. HellMad

  P0304, Misfire in Cylinder 4

  Хич не са регулирани даже, но тя си пали на бензин. Като мине на газ вече си работи нормално. Те тия с течната фаза нали уж не се регулираха?
 12. HellMad

  V-TEC, грешка Р2646, FR-V

  При (за съжаление) се оказа нивото на маслото. За съжаление - щото очевадно го гори Доливаш и караш, организираш разкостване на мотора и така...
 13. HellMad

  Бедна смес - от какво?

  За момента - 400-500 км - не се е писнала за бедна смес. Благодарско на Иво Ленков!
 14. HellMad

  P0304, Misfire in Cylinder 4

  Здравейте, от вчера колата проявява характер, като ми набива тази грешка. Случва се след като запаля. Осезаемо работи на 3 цилиндъра. По-малко от минута по-късно се появява и четвъртия. Въпроса е - преди да почна се занимавам с главоблъсканици (в моя случай да изчета къде каквото намеря и сам да се вкарам в шок) - някаква идея? Да спомена - колата гори масло. Възможно ли е от гумички на клапаните да омаслява свеща и докато изгори маслото - да ги правия тия "мизерии" Свещите са сменени с иридиеви преди 2000 км. Благодаря предварително.
 15. Според интернет има няколко български фирми, които правят/произвеждат бутилки. Въпроса е - кой ще се навие да направи такава по поръчка. То всъщност по големият проблем е сертификата, иначе бутилка кой да направи има.
×