Achilles 0 #1 Публикувано 17 Септември, 2018 Здравейте, колеги, Наскоро правих обслужване на акорда (2011, 2.2) - масло, филтри и т.н., и забелязах, че поради някаква причина при пуснати фарове винаги светят и габаритите, без значение дали лостчето е в режим auto или само фарове. Преди не съм забелязвал да е било така. Има ли начин за настройка да светят само фаровете и каква може да е причината за промяната? Предварително благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #2 Отговорено 17 Септември, 2018 Само информативно, на мен също ми светят габаритите при пуснати къси, независимо как. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #3 Отговорено 17 Септември, 2018 (Редактирано) Няма кола, продадена на пазара в Европа, на която да не светят габаритите при включени къси светлини. Ако забележиш такава, то е 100% сигурно, че има умишлена намеса по инсталацията, която го позволява, или има повреда, заради която е така. Това е задължителна регулация от ООН, а не случайно хрумване на някой инженер. Просто не си обърнал внимание, че е било така, няма промяна. Както например не можеш да пуснеш задна светлина за мъгла, без да светят предните светлини за мъгла или късите светлини. Така не можеш и да пуснеш късите, без да светят габаритите. Ред.: Няма начин за настройка да светят само късите без габаритите. Но пък живеем в България и всеки си прави каквото си иска със светлините, така че с малко измервания с уреда можеш да си го направиш както искаш да ти свети. Редактирано 17 Септември, 2018 от ogi28b 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #4 Отговорено 17 Септември, 2018 (Редактирано) Преди 5 часа, Achilles написа: Здравейте, колеги, Наскоро правих обслужване на акорда (2011, 2.2) - масло, филтри и т.н., и забелязах, че поради някаква причина при пуснати фарове винаги светят и габаритите, без значение дали лостчето е в режим auto или само фарове. Преди не съм забелязвал да е било така. Има ли начин за настройка да светят само фаровете и каква може да е причината за промяната? Предварително благодаря! Това първата кола ли ти е колега? Не си обърнал внимание,всички са така.За да стигне напрежение до късите първо преминава през габаритите (образно казано)! Всички марки са така. Редактирано 17 Септември, 2018 от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #5 Отговорено 17 Септември, 2018 (Редактирано) Габаритите на този акорд са мн грозни. Много се набиват на очи при пуснати къси и дразнят. Аз мисля да реша "проблема" (за мен е проблем) с монтирането на рингове за angel eyes. Ще светят студено бяло и ще се ползват като дневни светлини. За да се момтират се отварят фаровете. Ето така ще изглеждат: Редактирано 17 Септември, 2018 от BOKLUK_CHOVEK 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #6 Отговорено 18 Септември, 2018 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #7 Отговорено 18 Септември, 2018 Не изглежда "уау", но и не изглежда зле. Най-лошото е, вероятно ще е китайско, и ако изгори нещо пак трябва да се отваря фар. Отваряне/затваряне на фар е пипкаво, да се прави често май не е много удачно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #8 Отговорено 18 Септември, 2018 Преди 1 час, dzrasd написа: Не изглежда "уау", но и не изглежда зле. Най-лошото е, вероятно ще е китайско, и ако изгори нещо пак трябва да се отваря фар. Отваряне/затваряне на фар е пипкаво, да се прави често май не е много удачно. Мъде ин Русия са ринговете.Не са китайски Поръчкови са ринговете (70 паунда).Руснак ги прави, има вече много направени коли от различни марки и са изпитани нещата и материалите. https://m.vk.com/taumagazine#post-32193784_8420 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Achilles 0 #9 Отговорено 19 Септември, 2018 Благодаря на всички за отговорите! Явно наистина не съм обърнал внимание, а факт е, че при този модел габаритите някак особено се набиват на очи. Колегата е направил много добър ъпгрейд! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове