Jump to content

Achilles

Фен
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Achilles

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    sofia

Последни посетители

1610 профилни разглеждания
  1. Благодаря на всички за отговорите! Явно наистина не съм обърнал внимание, а факт е, че при този модел габаритите някак особено се набиват на очи. Колегата е направил много добър ъпгрейд! :)
  2. Здравейте, колеги, Наскоро правих обслужване на акорда (2011, 2.2) - масло, филтри и т.н., и забелязах, че поради някаква причина при пуснати фарове винаги светят и габаритите, без значение дали лостчето е в режим auto или само фарове. Преди не съм забелязвал да е било така. Има ли начин за настройка да светят само фаровете и каква може да е причината за промяната? Предварително благодаря!
  3. благодаря, колега ! Ще видя какво мога да намеря. Още веднъж благодаря за помощта.
  4. Опитах първо през форума, но нямаше резултат. Двигателят е по-новия D14z2 и моторчето е различно от на d14a4 примерно. Засега се ориентирам към ново на Bluepoint за 300 лв., което с отстъпка мога да взема за около 180 лева. Това на facet за 163 мисля, че е по-различно и няма да рискувам.
  5. Здравейте, колеги ! Обръщам се към вас с молба за съвет. Колата е сивик 99 г., 1.4 бензин, хечбек. След като дълго време имах проблем с оборотите накрая се оказа, че трябва да сменям стъпковия мотор. Почистването не даде никакъв резултат и след замервания се оказа, че моят вече не става за нищо. След като не намерих читав втора употреба се ориентирах към закупуването на нов. Най-добрате цена, която намерих и то няколко различни места е около 500 лева, като особено на едното място момчето е много компетентно и каза, че няма как да намеря за по-малко. Вчера чрез познати ми предложиха ново моторче FACET за 163 лв. (моето е DENSO), но познати ме увериха, че най-вероятно има нещо нередно в тази оферта. Това моторче би трябвало да става за мойта Хонда, защото дадох рамата и модела, но ме притеснява първо марката на моторчето и второ необяснимо голямата разлика в цената. Аз нямам знанията по въпроса, а разликата в парите не е малка, така че молбата ми е ако някой има представа и яснота по въпроса да даде мнение и съвет. Благодаря предварително, колеги !
  6. И при мен беше заден десен, трябва да си купиш цялата главина. Удоволствието ми струваше 130лв без работата. Иначе както каза колегата по-горе може да си я караш, докато не спреш да чуваш радиото.
  7. Аз карам същата кола и имам абсолютно същия проблем!
  8. Интересна тема и аз скоро забелязах, че е избила ръжда на задния калник.
  9. Надявах се на повече мнения
  10. Колеги, имам намерение да сложа права тръба от началото до края с ф50, но ми казаха, че за мойта 1.4 няма смисъл, защото щяло да я спъне отвсякъде, да върви по-малко и да харчи безумно много. Вярно ли е това и, ако е така какво мога да взема по повече шум отзад?
  11. Да не е за заключване на десния прозорец, то обикновено седи на лявата врата, ама кой го знае..
  12. Привет колеги,Вчера си карам колата (D14Z2) и понеже е топло съм си отворил прозореца и установих, че след като скоростта ми стане над 40-50км/ч започва на интервали да се чува един шум много наподобяващ пукане, в секунда "пукаше" може би 2-3 пъти и така докато не спадне скоростта. Забелязах, че колкото по-бързо се движа, толкова по-ускорено става пукането, което се чуваше по моя преценка от лявата страна между двете гуми, а може би и от самите гуми, незнам. Ще се радвам, ако имате предположения от какво може да е Благодаря предварително
  13. Приятели, да ви питам, рекламират по нова в момента 60 години Хонда и безплатно гориво уж "за всички автомобили". Аз предполагам, че е само за тези, който си купят нов автомобил, но ако някой знае повече ще се радвам да сподели
×
×
  • Създай нов...