sakrayaami 45 #1 Публикувано 17 Септември, 2018 Здравейте колеги, искам да ви попитам дали сте организирали среща/събор на притежателите на HR-V ? Има ли като цяло интерес за подобно събитие? Може би не сме достатъчно хора, но все пак е интересно да чуя какво мислите по въпроса :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ldos 5 #2 Отговорено 10 Октомври, 2018 Аз съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sakrayaami 45 #3 Отговорено 10 Октомври, 2018 Добро начало аз и ти сме 2ма :) Имам подозрения че няма достатъчно заинтересовани от подобно събитие и може би ще трябва да се прикрепим към общите събори. Все пак нека и модератора да каже. @Markony Провеждали ли сте до сега събор на тема Hr-V или всичко на едно се случва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangel111 34 #4 Отговорено 10 Октомври, 2018 Аз също съм ЗА , стига да е пролетта или есента.Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 12 Октомври, 2018 Избирай кофти терен да слагам гумите с габърчета и хуквам. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 12 Октомври, 2018 Е аз кат нямам хрв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #7 Отговорено 12 Октомври, 2018 Фен повдигне го този Civic, може и едно Хърви в багажника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitzev 15 #8 Отговорено 12 Октомври, 2018 Фенче,ако трябва ще дойда да те взема с моето. И аз съм за,стига да съм свободен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове