Pavel_Pavlov 1029 #1 Публикувано 29 Август, 2018 Здравейте, Отскоро карам 2.4 бензин комби от 2003та с навигация (големия екран) и виждам, че екранът понякога спира да работи и не се включва изобщо. Разбирам от форума, че когато DVD rom-а сдаде багажа, трябва да се подмени защото той дава захранване на екрана. Та бихте ли ми дали препоръка къде да търся друг такъв и, ако е възможно, парт номер, по който да го търся? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 29 Август, 2018 (Редактирано) Колега, парт номер не ти е нужен, просто търсиш ДВД-Ром за модел от преди фейслифт. Къде? - В морга най-често. Съвет: вземи разглоби ДВД-Рома и не сглобявай обратно. Тествай на място РОМ-а преди да го вземеш. Редактирано 29 Август, 2018 от crown_bg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #3 Отговорено 29 Август, 2018 (Редактирано) Мерси за инфото, така и ще направя. Захранването на запалката има ли вероятност да е вързано също за там? Защото има една подсветка, която свети само когато работи екрана. Запалката съм я тествал само когато екранът е изключен и не дава ток, но виждам, че вътре има корозия и сигурно е вероятно и това да е проблемът. Редактирано 29 Август, 2018 от Pavel_Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #4 Отговорено 29 Август, 2018 Запалката е вързана отделно. Няма нищо общо с навигацията 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #5 Отговорено 29 Август, 2018 Преди 2 часа, Pavel_Pavlov написа: Запалката съм я тествал само когато екранът е изключен и не дава ток, но виждам, че вътре има корозия и сигурно е вероятно и това да е проблемът. Навява ме на мисълта, че проблема ти е друг, не е в DVD-то. Нормално ако няма захранване да работи!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #6 Отговорено 29 Август, 2018 Запалката е ок вече – корозия беше проблемът. Ще търся двд ром от някоя морга. Трябва ми само такъв от пре-фейсов бензинов модел, нали? Дизеловия май е несъвместим? Също, каква цена е приемлива след тест и работещ ром? Мерси за отговорите дотук! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #7 Отговорено 29 Август, 2018 Между 80-120лв., зависи от кой град и коя морга. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sineok 2 #8 Отговорено 29 Август, 2018 (Редактирано) Колега нещо от това ли бе6е Болтовете за маса ? Редактирано 29 Август, 2018 от sineok Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #9 Отговорено 29 Август, 2018 Преди 1 час, Pavel_Pavlov написа: Дизеловия май е несъвместим? Не мисля, че има разлика в ДВД-то между бензин и дизел. Преди 1 час, Pavel_Pavlov написа: Трябва ми само такъв от пре-фейсов Най-лесно се различават в задната част, където фейсовите имат вентилаторче, а пре-фейсовите - не. Преди 1 час, Pavel_Pavlov написа: Също, каква цена е приемлива след тест и работещ ром? За 100лв продадох моя, след като се ъпгрейднах с фейс навигация. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове