voda4a71 2 #1 Публикувано 25 Юли, 2018 Здравейте. Спешно ми трябва информация за полуоска за ЦР-В 99г. 147кс. предна лява. Интересува ме дали има разлика между 147 и 128кс. Също така дали имат разлика и с тези с десен волан. Вчера шлищите превъртяха в карето и от търсенето по обяви стана ясно , че полуоските са проблемно място и трудно се намират. Намерих от Хонда 128кс. но си нямам идея дали е същата. Ако някой е запознат и сподели ще бъда много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #2 Отговорено 25 Юли, 2018 Еднакви са, независимо от конете, волана и ск.кутия. п.п. Полуските на CR-V 1-ва ген JDM имат разлика в шлиците и не стават на европейските CR-V 1-ва ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voda4a71 2 #3 Отговорено 25 Юли, 2018 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voda4a71 2 #4 Отговорено 2 Август, 2018 Стана ясно , че е доста трудно да се намери читава предна полуоска. В 90 процента от случаите при обаждането ми на дадена обява отговорът беше-няма. В останалите случаи това което се предлагаше беше доста изгнило или на цена 250лв но няма как да видиш в какво състояние е. Принудих се да взема нова полуоска и отделно вътрешно каре също ново. Цената на която ги взех е полуоска-140лв и каре-127лв. При демонтирането на старата се оказа , че шлиците на полуоската и карето са износени и ръждиви. Маншона на карето беше здрав но при свалянето му изтече вода незнайно как влязла там което сигурно е допринесло за корозията и превъртането на шлиците. При издирването на части съм направил около стотина обаждания на частни обяви и по автоморги-това е само за статистиката. За сега колата се държи добре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 2 Август, 2018 А лошото в случая е че в англия без доставка са около 90 паунда комплект с каретата. В бг за да ги поръчам на фирма доставчик на части 396 лева. Е няма такава шашма. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zzfz98 12 #6 Отговорено 2 Август, 2018 От Англия няма ли да са също толкова изгнили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 2 Август, 2018 За нови иде реч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata888 0 #8 Отговорено 1 Декември, 2018 (Редактирано) Здравейте, колеги... Да съживя малко темата, за да не правя нова... Voda4a71, ти добре каза за колко си ги взел, но може ли да споделиш и от къде... На 2.08.2018 г. at 12:42, voda4a71 написа: Цената на която ги взех е полуоска-140лв и каре-127лв. Скоро взех CR-Vто и се оказа, че едната полуоска бавно, но сигурно пътува... Редактирано 1 Декември, 2018 от jorkata888 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voda4a71 2 #9 Отговорено 1 Декември, 2018 Взех ги от един магазин в Бургас. Нямам идея дали има име магазина.Мой приятел ме свърза с продавача. Мога да намеря тел. за връзка ако те интересува.Магазина се намира до КАТ- Бургас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #10 Отговорено 1 Декември, 2018 Колеги ,извинявам се че се меся ,но мисля че и аз имам пробле с полуоската и то лява,или с лагера опорния,като подам газ при ускорение почва някво виене с тракане ,при завой се увеличава ,дайте съвет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata888 0 #11 Отговорено 2 Декември, 2018 Voda4a71, много ще ми е полезен телефона... Благодаря... sasko87, още свиквам на специфичните звуци... За близо 20 години, моята звъчи прилично. Според майстор, препоръчан от запален Honda-джия, има начало на ръжда под "балансиращия тампон" (едно кръгло, черно : ) Но към теб моя съвет (опит с Мазда от тия години) е за лагер, главина, нещо подобно... Принципно съм в София, така че всеки съвет за читав магазин за Honda части в София и околията е добре дошъл... Първа Honda в семейството е и тепърва навлизаме в тази вселена... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voda4a71 2 #12 Отговорено 2 Декември, 2018 За съжаление губи ми се телефона на самия магазин, но имам тел. на моя познат, който работи или е ортак там казва се Николай -0888254199. Може да кажете, че Георги от Айтос ви го е дал. Ако има някакъв проблем мога да съдействам. Моя тел. е 0898791008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 121 #13 Отговорено 2 Декември, 2018 Преди 2 часа, voda4a71 написа: За съжаление губи ми се телефона на самия магазин, но имам тел. на моя познат, който работи или е ортак там казва се Николай -0888254199. Може да кажете, че Георги от Айтос ви го е дал. Ако има някакъв проблем мога да съдействам. Моя тел. е 0898791008 В района до КАТ е склада и магазин на ЕВРО 07 . Има още едно две малки магазинчета за авто части, но едва ли имат части за Японски автомобили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voda4a71 2 #14 Отговорено 3 Декември, 2018 Взех полуоската и карето точно от някой от тези малките магазинчета. Там ме прати мой приятел. Изпълниха поръчката за два дена. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
evgenito 0 #15 Отговорено 17 Януари, 2019 Ако не е късно ето чисто нови от Англия цени без аналог . Абониравам се за темата мойте карета са трагнали .също. https://www.jandrcvjoints.co.uk/honda-cr_v-2.0-petrol-1998/catalogue/drive-shafts-509 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #16 Отговорено 28 Януари, 2019 Колеги,много странен проблем,карах я на 2 майстори ,играха си гледаха ,струваха но само стреляха на сляпо,проверихме всичко лагери карета ,видимо няма нищо притеснително,обаче при по голяма скорост над 80 ,при подаване на газ и затормозяване ,примерно на баир на 4 ,стъпка и по4ва едно буквално..... шляп, шляп,шляп...отнема газта спира ,подам пак почва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #17 Отговорено 30 Януари, 2019 Колеги звука е все едно на спукана гума по павета ,моля помагайте какво може да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Станислав Коев 0 #18 Отговорено 12 Февруари, 2020 На 17.01.2019 г. at 14:39, evgenito написа: Ако не е късно ето чисто нови от Англия цени без аналог . Абониравам се за темата мойте карета са трагнали .също. https://www.jandrcvjoints.co.uk/honda-cr_v-2.0-petrol-1998/catalogue/drive-shafts-509 колега как се държат каретата има ли проблем мисля да поръчвам цяла полуоска от същата фирма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове