ivailokk 0 #1 Публикувано 13 Юли, 2018 Привет, колеги! Няколко дена се ровя, чета и се образовам за любимите ви коли и това ме надъхва още повече. Избрал съм си Акорд 2.4, като буквално лоши неща не съм прочел и след няколко огледа останах доста впечатлен от цялостното качество на автомобила. Проблема какъв е. Харесал съм си 1, който се продава в Бургас (не знам дали е позволено да постна обявата) - 2006 новия фейс 190к, уж с фул екстри. Автомобила изглежда добре на снимки (което е стандартно) и при разговор с човека, ми каза, че единствения проблем е, че не работи дистроника (400-500 лв. по негови думи). Другия проблем е, че съм от София, а колата в Бургас и искам първо да се посъветвам тук преди да тръгна на това пътешествие. Смятате ли, че проблема с дистроника може да се отстрани за 500 лв. (не ми каза нищо повече за самия проблем)? Прочетох доста съвети за това, какво да се гледа при покупка, но нямам опит и мнението ми не струва 2 лева, та ще се намери ли колега от Бургас, който е вещ, да ми помогне с огледа? Като РАЗБИРА СЕ, ще си платя за услугата. Допълнителни съвети какво да гледам са винаги добре дошли! Благодаря предварително! ПС. Ако е позволено ще постна обявата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #2 Отговорено 13 Юли, 2018 преди 9 минути, ivailokk написа: при разговор с човека, ми каза, че единствения проблем е, че не работи дистроника (400-500 лв. по негови думи). Цената е такава ако си намериш дистриник. Проблема е, че е супер рядък за Accord 7th и издевателства много. За решетката само искат 700, че тя е още по-радка. За нов е невъзможно да помислиш. По времето когато търсих попаднах на места където пишеш, че и на Legend от тези години е същия, но си намерих от Accord. Покажи обявата да видим. Има тук една тема където ги дъвчем тези работи: Разгледай я, може колата де е обсъждана вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailokk 0 #3 Отговорено 13 Юли, 2018 https://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv=11522421362658503&page=1&searchres=33iqedm1 Прерових, колега, другата тема (последните 2 страници я няма, а обявате е сравнително нова) Видял си се в чуди с този дистроник ми се струва >>.. Мерси, че се ключи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #4 Отговорено 13 Юли, 2018 (Редактирано) Още от сега ти казвам, че дистроника с тази емблема няма да работи. Тук идва въпроса, защо е сменяна? Дали са искали да правят Type-S пакет или колата е имал удар? Най-вероятно са купили някаква решетка дори без да я боядисват защото истинската е била счупена. Ако дистроника го няма, за мен колата е имал удар, ако е зад решетката и е здрав, може да се пробва без решетката и ще разбереш дали е ОК. Редактирано 13 Юли, 2018 от h5rov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #5 Отговорено 13 Юли, 2018 (Редактирано) преди 12 минути, ivailokk написа: https://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv=11522421362658503&page=1&searchres=33iqedm1 Прерових, колега, другата тема (последните 2 страници я няма, а обявате е сравнително нова) Видял си се в чуди с този дистроник ми се струва >>.. Мерси, че се ключи! преди 5 минути, h5rov написа: Още от сега ти казвам, че дистроника с тази емблема няма да работи. Тук идва въпроса, защо е сменяна? Дали са искали да правят Type-S пакет или колата е имал удар? Ако дистроника го няма, за мен колата е имал удар, ако е зад решетката и е здрав, може да се пробва без решетката и ще разбереш дали е ОК. Тази сме я коментирали разгледай по-добре. Edit: На 14-та страница е От мнение 550 Редактирано 13 Юли, 2018 от isullivan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailokk 0 #6 Отговорено 13 Юли, 2018 Ясно, в грешка съм, обявата е стара, а пича просто нон-стоп сваля и качва да изглежда нова. Това, което ми каза е, че немеца (старият собственик) е искал да смени дистроника, но са му обявили някаква цифромания. Мерси за референциите, предполагам колата е отнесла някой преден сблъсък. Поотказах се да пътувам до Бургас. Търсенето продължава. Мерси за включването! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #7 Отговорено 13 Юли, 2018 Не е нужно да я пренебрегваш. Ако имаш лятото ходене до морето, виж я. Това, че не и работи дистроника не прави колата. Просто трябва да си с повишено внимание за удар от пред. Гледаш и греди, от долу. калници, радиатори. Но липсващата решетка си е до някъде показателно, а колко голям е бил удара.. ще прецениш след оглед. Понякога е по-добре да купиш кола с лек удар която собственика е нямал намерение преди това да продава, отколкото кола която е била планувана за продан и не е полагано грижа за нея в дълъг период от време. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailokk 0 #8 Отговорено 13 Юли, 2018 Благодаря за вниманието, колега! Не съм се отказал, по-скоро няма да ходя специално, а ще комбинирам с някой друг ден почивка по морето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOA1985 7 #9 Отговорено 16 Юли, 2018 Тоз дистроник за кво ти е ? Аз съм от Бургас. Може да ида да е видя че ми стана интересно . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailokk 0 #10 Отговорено 17 Юли, 2018 Нямам зор за дистроника. Притеснява ме повече удара, който е понесла и колко са я оправили. Не съм я видял все още, защото нямам път натам, колега. Ако я видиш ще съм благодарен. Колата е на пазара от поне април, сигурно има защо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #11 Отговорено 18 Юли, 2018 На 16.07.2018 г. at 15:31, SOA1985 написа: Тоз дистроник за кво ти е ? Аз съм от Бургас. Може да ида да е видя че ми стана интересно . Ако дистроника липсва или не работи, колата ще си го търси и ще светят лампи по таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #12 Отговорено 18 Юли, 2018 А круиз контрола може ли да се ползва свободно без него? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #13 Отговорено 18 Юли, 2018 Не. Няма да включва изобщо. Ще светят 2 оранжеви индилации на таблото. ACC и i, май чека не светеше понеже тази система си е с отделен компютър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове