Jump to content

ivailokk

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ivailokk

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Нямам зор за дистроника. Притеснява ме повече удара, който е понесла и колко са я оправили. Не съм я видял все още, защото нямам път натам, колега. Ако я видиш ще съм благодарен. Колата е на пазара от поне април, сигурно има защо
  2. Благодаря за вниманието, колега! Не съм се отказал, по-скоро няма да ходя специално, а ще комбинирам с някой друг ден почивка по морето.
  3. Ясно, в грешка съм, обявата е стара, а пича просто нон-стоп сваля и качва да изглежда нова. Това, което ми каза е, че немеца (старият собственик) е искал да смени дистроника, но са му обявили някаква цифромания. Мерси за референциите, предполагам колата е отнесла някой преден сблъсък. Поотказах се да пътувам до Бургас. Търсенето продължава. Мерси за включването!
  4. https://www.auto.bg/pcgi/details.cgi?adv=11522421362658503&page=1&searchres=33iqedm1 Прерових, колега, другата тема (последните 2 страници я няма, а обявате е сравнително нова) Видял си се в чуди с този дистроник ми се струва >>.. Мерси, че се ключи!
  5. Привет, колеги! Няколко дена се ровя, чета и се образовам за любимите ви коли и това ме надъхва още повече. Избрал съм си Акорд 2.4, като буквално лоши неща не съм прочел и след няколко огледа останах доста впечатлен от цялостното качество на автомобила. Проблема какъв е. Харесал съм си 1, който се продава в Бургас (не знам дали е позволено да постна обявата) - 2006 новия фейс 190к, уж с фул екстри. Автомобила изглежда добре на снимки (което е стандартно) и при разговор с човека, ми каза, че единствения проблем е, че не работи дистроника (400-500 лв. по негови думи). Другия проблем е, че съм от София, а колата в Бургас и искам първо да се посъветвам тук преди да тръгна на това пътешествие. Смятате ли, че проблема с дистроника може да се отстрани за 500 лв. (не ми каза нищо повече за самия проблем)? Прочетох доста съвети за това, какво да се гледа при покупка, но нямам опит и мнението ми не струва 2 лева, та ще се намери ли колега от Бургас, който е вещ, да ми помогне с огледа? Като РАЗБИРА СЕ, ще си платя за услугата. Допълнителни съвети какво да гледам са винаги добре дошли! Благодаря предварително! ПС. Ако е позволено ще постна обявата.
×
×
  • Създай нов...