ACID BURN 235 #1 Публикувано 3 Юли, 2018 Здравейте! Ще слагам нов съединител и нямам инструмент за подравняване на съединителя. Не ми е спешно. Те първа ще видя в какво състояние е маховника. Ако някой има такъв инструмент (пластмасова отливка на първичния вал) и няма да му трябва в близките 2 седмици ще съм му благодарен, ако съдейства с него. Приемам и предложения от къде мога да си купя такъв инструмент. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #2 Отговорено 3 Юли, 2018 Ти говориш за центриране на диска спрямо маховика ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #3 Отговорено 3 Юли, 2018 Да, точно за него става дума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4 Отговорено 3 Юли, 2018 Еми, това е лесно. Може да го издялкаш от парче клон, с приблизителен размер на отвора. Едно време така ги правехме и ставаше. Намираш нещо с дебелина на пръста ти и отнемаш с джобното ножче до точния размер на отвора. Като свалиш кутията ще видиш и конкретния размер. А за да е перфектно, може някой да ти врътне парче дърво на струга и си готов. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #5 Отговорено 6 Юли, 2018 Благодаря за отговорите. Ще си намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #6 Отговорено 6 Юли, 2018 Имам,но може да ми трябва другата седмица ,че ще сменям и аз сайд.Дано някой откликне от София,инъче трябва еконт . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #7 Отговорено 6 Юли, 2018 Не е проблем еконт. А знаеш ли от къде мога да си купя. Иначе аз се надявам, че следващата седмица ще го ползвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 6 Юли, 2018 върви по принцип с афтърмаркет комплектите съединители ,от магазин не знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #9 Отговорено 6 Юли, 2018 Еми аз имам цял комплект екседи ама го нямам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #10 Отговорено 6 Юли, 2018 ХТД ,Ф1 и тем подобни ги има ,в екседи то ги няма да. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #11 Отговорено 6 Юли, 2018 Мда. Ако все пак се отвори възможност и нямаш проблеми ще съм ти благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1671 #12 Отговорено 6 Юли, 2018 (Редактирано) Преди 1 час, ACID BURN написа: А знаеш ли от къде мога да си купя Погледни тук: AKR Performance (Има тема в Общите поръчки; можеш да пишеш и на @crown_bg) - Линк1; Линк2 П.С. Скоро ще поръчваме Редактирано 6 Юли, 2018 от emod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове